UAstream.Net » Windows » Windows XP 2009 USB Universal Aleks-Minimalistic Embedded (2012/RUS+ENG/PC)
Windows XP 2009 USB Universal Aleks-Minimalistic Embedded (2012/RUS+ENG/PC)

Збірка Windows XP 2009 Embedded Posready, вилікувана на безстроковість роботи на пробному ключі. Зборка здійснена в розмірі мінімум, але з урахуванням полнофункциональности.

» Доповнена бібліотеками необхідними для полнофункциональности. Оновлена. Поставлені всі фремворки, директх, силвелайт ігри і т.д.
» Оновлюється і полносовместима на Windows XP (основа - система технічного призначення замінник Windows XP SP3 але з ядром сервера 2003).
» Система зроблена здатної на роботу, як на внутрішньому диску компа, так і на зовнішньому носії (флешка або диск), на USB 2.0 USB 3.0 порту.
» Упаковано без відв'язування від заліза в два типи образу. Архів і образ акронис.
» Установка на диск або флешку. Тупо розпаковуємо з архіву на підготовлений відформатований розділ та зроблений активним або активний розділ має вже на собі софт.
» Розпаковування акронис 2011 винпе з роздачі.
» Різниця в способах - розмір архіву постане в 2 гб. З образу розмір 1.4 гіга і надалі система зберігає структуру внутрішнього стиснення самої системи і софту.

Особливості установок
• Система коштує в режимі IDE, але вже має у собі драйвера AHCI режимів для AMD і Intel, що дає можливість завантаження на будь-якому режимі (IDE AHCI). Після підключення режимів - активуються драйвера і система бачить диски на цих режимах при зовнішньому підключенні. Бекапим або архівуємо це стан і можна тупо копіювати на внутрішній диск якщо не мали можливість перемикання на IDE (деякі ноутбуки).
• Робота на USB 3.0 на портах через драйвер Renesas і Etron. В розпакованому вигляді на диску будуть папка Driver в якій вже встановлені в систему драйвера. Драйвера USB 3.0 відредаговані для завантаження через цей порт системи. Це зразки, як редагувати inf файл якщо вам знадобиться доповнити ще й інші підтримки завантаження на цьому порту.
• Мається архів internet explorer з системи. Якщо кому треба його - розпаковуємо в папку Programm Files.
• Папка Servis - трохи софта в доважок до системи.

Дод. інформація:
Перша завантаження на будь-якому комп'ютері має нудність в необхідності прив'язки драйверів, що надалі при повторному підключенні на цей комп'ютер не потрібно.

Системні вимоги:
» Стандартний комп'ютер з пам'яттю від 512 мб при відключеній підкачування. Наявність USB 2.0 (USB 3.0 бажано).

Контрольні суми:
md5: 78eca785e31dd808177af5e1d078d746

Стадія розробки: Release
Рік/Дата Випуску: 2012
Версія: Embedded
prog_build: SP3
Розробник: Microsoft
Автор збірки: aleks200059
Розрядність: 32bit
Мова інтерфейсу: Англійська + Російська
Розмір: 2.27 GB

Завантажити: Windows XP 2009 USB Universal Aleks-Minimalistic Embedded (2012/RUS+ENG/PC)
Скачати Windows XP 2009 USB Universal Aleks-Minimalistic Embedded (2012/RUS+ENG/PC) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.