UAstream.Net » Мобільний » Angry Birds Seasons 2.5.0 AdFree (Android)
Angry Birds Seasons 2.5.0 AdFree (Android)

Всі ми звичайно знаємо і любимо Angry Birds Seasons 2.5.0 AdFree за її гумористичний сюжет і відмінно пророблену графіком. Прихильників цієї чудової гри не розчарує її наступна частина під назвою Angry Birds Seasons. Якщо ви не розчарувалися в першій частині Angry Birds, якщо ви отримували задоволення, допомагаючи голодним пташок воювати з нахабними зеленими свинями, то завантажити нову частину Angry Birds ви просто зобов'язані, бо творці потрудилися на славу.

У новій Angry Birds Seasons представлено три епізоди, кожен з яких представляє один з відомих і улюблених свят: Різдво, День святого Валентина і Хеллоуїн. Це означає, що тепер ви зможете разом з Angry Birds відзначати своє улюблене свято.

Перший епізод дозволить вам поринути в атмосферу Хеллоуїна: навколо різні декорації, які присутні на Хеллоуїн, навіть свині одягнені у відповідні вбрання. У цьому епізоді під назвою «Angry Birds Halloween» буде три етапи, у кожному з яких по п'ятнадцять рівнів, кожен з яких створює атмосферу свята, а після основних рівнів вас чекають додаткові.

Другий епізод - це найулюбленіше нами свято - Різдво. В епізоді «Angry Birds Season's Greedings» розробники оригінально представили кожен з рівнів як нову дату грудня. Неважко здогадатися, що основних рівні двадцять п'ять. У другому епізоді Angry Birds ви і три ваших пташки зможете отримати багато призів, подарунків і бонусів, як на справжнє Різдво.

І нарешті завантажити цю гру варто заради гри в останньому епізоді - Angry Birds Valentine's Day. Тут ви у всіх п'ятнадцяти рівнях зможете зануритися в романтику цього свята: багато ангелів, сердечок, багато рожевого. Але це не змусить вас від основної мети - знищення нахабних свиней і відкриття трьох додаткових рівнів. Гра Angry Birds Seasons доступна для всіх видів комп ’ ютерної техніки (у тому числі мобільних телефонів і планшетів); скачайте її і ви отримаєте море задоволень, проходячи святкові рівні і отримуючи подарунки.


[spoiler=Скріншоти Angry Birds Seasons]
Angry Birds Seasons 2.5.0 AdFree (Android)
Angry Birds Seasons 2.5.0 AdFree (Android)
Angry Birds Seasons 2.5.0 AdFree (Android)

[

Інформація про гру: Angry Birds Seasons 2.5.0 AdFree
Розробник: Rovio Mobile Ltd.
Тип видання: freeware
Android: 1.6 і вище
Мова інтерфейсу: eng російська
Розмір: 2.42 мб


Скачати безкоштовно гру Angry Birds Seasons 2.5.0 AdFree на Android

Скачати Angry Birds Seasons 2.5.0 AdFree (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.