UAstream.Net » Мобільний » Angry Birds Rio 1.4.4 AdFree (Android)
Angry Birds Rio 1.4.4 AdFree (Android)

У Angry Birds Rio, знайомі нам птахи були викрадені і доставлені в чарівний місто Ріо-де Жанейро, де вони в кінцевому підсумку втекли від викрадачів і вирушили рятувати своїх друзів, Blu і Jewel - два рідкісних папуги ара і зірки з виходячого скоро тривимірного фільму Rio чекають вас! Angry Birds Rio створена за мотивами однойменної картини, заснована на фізиці і геймплеї оригінальної гри з унікальними особливостями на основі фільму.

Angry Birds Rio - продовження однієї з найпопулярніших ігор для смартфонів. Мета гри - розбивати клітини і випускати на волю пташок, використовуючи при цьому якомога меншу кількість пострілів.

На цей раз всі дії відбуваються в місті Ріо. Саме в Ріо були доставлені вкрадені «Злі Пташки». Але як завжди, за класикою жанру, вони вибираються з полону і відправляються рятувати своїх найкращих друзів-папуг Jewel і Blu (папуги були названі на честь героїв однойменного мультфільму).

У гру входять 2 епізоду: «Контрабандисти Den» і «Джунглі Escape» з 60-ма рівнями складності. Серед особливостей гри варто відзначити спеціальні приховані фрукти, які вам потрібно знайти, абсолютно нові досягнення, а також фінальна битва з ватажком!

Особливості гри Angry Birds Rio 1.4.4 AdFree:

- Два фантастичних епізоду з 60 захоплюючими рівнями.
- Абсолютно нові досягнення.
- Спеціальні приховані фрукти - знайди все.
- Покладіть всі ваші навички в Angry Birds в остаточному битві з босом.





Інформація про гру: Angry Birds Rio 1.4.4 AdFree
Розробник: Rovio Mobile Ltd.
Тип видання: freeware
Android: 1.6 і вище
Мова інтерфейсу: eng російська
Розмір: 2.6 мб


Скачати безкоштовно гру Angry Birds Rio 1.4.4 AdFree на Android

Скачати Angry Birds Rio 1.4.4 AdFree (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.