UAstream.Net » Мобільний » Angry Birds Space Premium 1.2.2 (Android)
Angry Birds Space Premium 1.2.2 (Android)

З кожним днем стає все більше цікавих і незвичайних програм, розроблених для потужних смартфонів, але далеко не всі ігри отримують всесвітню популярність. Однією з найбільш відомих ігор є Angry Birds Space Premium на андроїд. По-перше, гра надзвичайно жива і динамічна. По-друге, це простий і зрозумілий сюжет, який оповідає про нелегке життя птахів. Вже перша частина гри отримала у свою армію шанувальників кілька мільйонів геймерів. Але кожна нова частина ставала популярнішими попередньої.

У результаті на сьогоднішній день цей додаток є найвідомішим і продаваним в усьому світі. І на радість всім обожателям ігри зовсім недавно вийшла нова, зовсім не схожа на попередні частини версія під назвою Angry Birds Space Premium.

Тепер дії відбуваються далеко за межами земної атмосфери, а точніше в космосі. «Озлобленим птахам» доведеться битися зі своїми старовинними ворогами - свинями, які знову вчинили підступне злочин. І тепер ваша задача помститися і відновити справедливість за допомогою своїх давніх пернатих приятелів.

Гра вийшла дуже багатою на приємні сюрпризи. Почнемо з того, що творці гри попрацювали над більш цікавим ігровим процесом, тепер з'явилися невеликі міні-ігри, які доповнюють гемплей і роблять його яскравішим і динамічнішим. Не залишилося без нововведень і оформлення гри. Вона виглядає ще більш ефектно.

Нові рівні просто вражають уяву. Той, хто створював голови, та рівні гри може похвалитися непоганим креативним мисленням. Тут ви не знайдете двох однакових або однотипних рівнів. Кожна гра - це нова конструкція, зруйнувати яку можна кількома способами. Якими? Все залежить тільки від вашої фантазії. Так як дії відбуваються в космосі, то тепер всі конструкції перебувають у повній невагомості. Дане рішення зробило додаток ще більш цікавим. Тепер свинки висять у повітрі і можуть знаходитися не тільки зверху або збоку будівлі, але і знизу (до верх ногами або навіть на похилих поверхнях. Але найприємніше нововведення - це зміна законів фізики. Навколо кожної планети є своя атмосфера. Якщо ви потрапляєте в неї, то поступово починаєте притягатися до неї. Саме завдяки цьому і з'явилося стільки несхожих один на одного рівнів.

Самі птиці не зазнали колосальних нововведень. Єдине, що змінилося - це зовнішній вигляд героїв. Не змінилося і їх призначення.

Звичайна птах - не володіє не якими супер здібностями, але є практично на всіх рівнях гри Трикутна - розганяється до неймовірній швидкості і трощить все на своєму шляху крім бетону. Вибухова - покладіть її в центр конструкції, і вона рознесе на дрібні шматочки всі навколо Бомбардувальник - скидає яйце-бомбу під час польоту Потрійна птах - під час польоту поділяється на три частини і вражає велику площу конструкції.

Але не думайте, що розробник залишили вас без нової пташки, вона тут є. Це крижана птах - вона заморожує частина конструкції і робить її більш крихкою. Angry birds space android - це абсолютно нова і незвичайна всесвіт, яка по-справжньому відрізняється від попередніх версій гри.





Інформація про гру: Angry Birds Space Premium 1.2.2
Розробник: Rovio Mobile Ltd.
Тип видання: freeware
Android: 1.6 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 2.48 мб


Скачати безкоштовно гру Angry Birds Space Premium 1.2.2 на Android

Скачати Angry Birds Space Premium 1.2.2 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.