UAstream.Net » Мобільний » Angry Birds 2.2.0 AdFree (Android)
Angry Birds 2.2.0 AdFree (Android)

Angry Birds 2.2.0 AdFree - аркада, яку створили фінські розробники компанії Rovio Mobile. Ця гра спочатку була розроблена взимку 2009 року для телефону під iOS. З грудня 2009 року гру скачали більше 12 мільйонів разів. Фінські розробники постійно додають до гри нові безкоштовні оновлення, які утворюють додатковий ігровий контент.

Angry Birds 2.2.0 була високо оцінена, тому що в ній добре поєднуються захоплюючий гемплей, комічний стиль, а так само невисока ціна. Злі птиці хочуть отримати яйця, які вкрали зелені свині. На всіх рівнях свиней захищають різні конструкції з дерева, льоду, каменю. Метою гри є знищення всіх свиней на рівні. За допомогою рогатки гравець запускає птицю, яка повинна порушити структуру, що призводить до краху і повного знищення свиней. На різних рівнях Angry Birds знаходяться додаткові об'єкти, ящики з вибуховими речовинами, які відмінно підходять для винищення свиней. Але ці об'єкти знаходяться у важкодоступних місцях.

У Angry Birds представлений не один вид птахів, а кілька. На початкових рівнях основний вид птахів - червоні птиці. Від рівня до рівня відкриваються нові види. Припустимо, в грі є синя птиця, яка, у свою чергу, ділиться на три дрібних. Коли рівень пройде гравець отримує одну і більше зірок, нагорода залежить від результатів рівня. Гравець може неодноразово прохлдить рівні, щоб завершити їх більш успішно і отримати більше очок або зірок.br>
Angry Birds 2.2.0 AdFree здобула велику популярність. Тепер у неї можуть грати власники смартфонів, планшетів і ПК. Правила гри прості - вам потрібно вбити зелених свиней, які поцупили яйця у Злих Птахів. У Angry Birds хороший гемплей і дуже реалістична фізика. У грі представлено 240 рівнів, що дозволить вам цілком насолодитися грою.





Інформація про гру: Angry Birds 2.2.0 AdFree
Розробник: Rovio Mobile Ltd.
Тип видання: freeware
Android: 1.6 і вище
Мова інтерфейсу: eng російська
Розмір: 2.15 мб


Скачати безкоштовно гру Angry Birds 2.2.0 AdFree на Android

Скачати Angry Birds 2.2.0 AdFree (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.