UAstream.Net » Ігри » Counter-Strike Source v72 (PC/RUS)
Counter-Strike Source v72 (PC/RUS)


На цей раз вийшла відмінна зборка ігри CSS V72 у цій збірці тепер шукає сервера і виправлені всі баги. Мета гри - виконати завдання карти або знищити супротивника. За виконані завдання і знищених супротивників гравець отримує гроші, які може витратити на покупку зброї, боєприпасів і спорядження (програла команда також отримує гроші, але істотно менше).

Як і в оригінальній версії гри, в Counter-Strike: Sourcе протистоять один одному команда контр-терористів (CT, спецназу) і команда терористів (Т) в серії раундів. Кожен раунд виграється за допомогою виконання певної місії (такий як підрив бомби або порятунок заручників), або після знищення всіх членів ворожої команди.
Ігровий процес аналогічний такому в Counter-Strike. Більшість видів зброї також ідентично зброї в Counter-Strike 1.6, за винятком щита, який був доступний контр-терористам. У пізніх версіях купівля патронів стала здійснюватися автоматично на початку раунду і при купівлі нового зброї. Патрони тепер безкоштовні, відразу дається повний боєзапас при купівлі зброї, їх також можна поповнити повернувшись на місце респауна.

Скріншоти :

Counter-Strike Source v72 (PC/RUS) Counter-Strike Source v72 (PC/RUS)



Інформація про гру :

Назва : Counter-Strike Source v72 (PC/RUS)
Жанр : Action
Платформа : PC
Творець : Valve
Издатель : Ferata
Мову : російська
Вакцина присутній
Розмір : 1.86 Gb

Системні вимоги :
Процесор: Pentium 1.7 ГГц або аналогічний Athlon
Пам'ять: 512 Мб RAM
Жорсткий диск: хоча б 5 ГБ вільного місця на жорсткому диску
Відеокарта: DirectX 8-сумісна
Звук: DirectX-сумісна звукова карта

Counter-Strike Source v72 (PC/RUS)

можна Скачати по 6-м посиланнями нижче!

Скачати Counter-Strike Source v72 (PC/RUS) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.