UAstream.Net » Ігри » Warsow (PC/2012/EN)
Warsow (PC/2012/EN)


Ігровий процес Warsow сконцентрований на швидкості, прыжковых трюках та умінні рухатися. Все це надає велику глибину інтерактивності при русі в 3D-просторі і надає нескінченні шляхи для вдосконалення ігрового навички. Крім класичних трюків, які прийшли зі сцени Quake, таких як Circle Jump, Strafe Jump, Double Jump, Bunny Скакають, і т.д.

І ось через 7 років розробки побачила світ перша мажорна версія Warsow. У Warsow відкритий движок і власні ресурси. Тобто весь набір графіки, карт, належить основній команді розробників. Але не поспішайте лаяти хлопців за «проприетарщину» - це дозволило зберегти цілісність ігри і уникнути дроблення, зосередити ресурси співтовариства в одній команді.

Геймплей Warsow вище всіх похвал, це гра від геймерів-професіоналів для геймерів-професіоналів. Так, гра для задротов, з довгим шляхом від м'яса-новачка до непереможного батька. У версії 1.0 нарешті з'явилася обов'язкова авторизація, і, можливо, ранжування гравців. У будь-якому випадку, тепер це можна реалізувати швидко і легко. Геймплей дуже динамічний, це одна з найбільш швидкісних FPS, дуже нагадує Quake III, але зі швидкостями як в Quake I.

Скріншоти :

Warsow (PC/2012/EN) Warsow (PC/2012/EN)

Warsow (PC/2012/EN)



Інформація про гру :

Назва : Warsow (PC/2012/EN)
Жанр : Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Платформа : PC
Творець : Warsow Development Team
Издатель : Warsow Development Team
Мову : Англійська
Вакцина присутній
Розмір : 488 mb

Системні вимоги :
Операційна система: Windows XP / Vista / Windows 7
Процесор: Pentium® II 300 Mhz
Оперативна пам'ять: 64 MB
Відеокарта: 16 MB
Жорсткий диск: 508 MB

Warsow (PC/2012/EN)

можна Скачати по 3-м посиланнями нижче!

Скачати Warsow (PC/2012/EN) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.