UAstream.Net » Дизайн » TwistedBrush Pro Studio 19.04 Portable
TwistedBrush Pro Studio 19.04 Portable


TwistedBrush Pro Studio - програма для художників. Вона має велику кількість різноманітних інструментів для малювання, від фарб до крейди і олівців. Ця програма глибоко вражає буквально з першого запуску. Інтерфейсом Twisted-Brush мало схожий на інші редактори, хоча і надає всі необхідні можливості: робота з буфером обміну, зумінг і, звичайно ж, малювання.

Причому інструмент малювання тільки один - пензлик, зате кількість (більше 3000 штук) і якість пресетів для малювання а також різноманіття форм і регульованість розмірів і колірної гамми дозволяють людині, не особливо обдарованій художніми талантами, буквально за пару хвилин зобразити те, що - можливо, більш акуратно і якісно, звичайно - професіонал, що працює в іншому редакторі, малював б, напевно, не одну годину.

Сама система малювання зводиться до маніпуляції різноманітними пензликами, що дозволяють як зобразити конкретні інструменти малювання: олівці, пензля художника і т.п., так і створити певні ефекти, як то: дим, вогонь, вітер, туман, вода, і навіть створити деякі тривимірні об'єкти з тінями і футуристичні фрактали. У вас є можливість змішувати олійні фарби, використовувати розпилювачі і малювати ескізи. Цими засобами можна зобразити практично будь що. Також до зображень можна додавати ефекти: їх кількість не таке значне - "лише" кілька десятків, що теж зовсім немало, хоча по цій частині TwistedBrush, безумовно, поступається Photoshop і Ulead PhotoImpact. Різниця в тому і полягає, що основне призначення останніх двох програм - обробка зображень, тоді як в TwistedBrush акцент зроблений на просте навіть для абсолютного бегиннера, але потужне за своїми можливостями їх створення. Дещо незвичний посторінковий інтерфейс програми, але і до нього дуже швидко звикаєш.





Інформація про програму:
Дата: 2012
Платформа: Windows® XP/Vista/7
Інтерфейс: Російська
Ліки: Вбудовано/Вшите/Безкоштовно
Розмір:
Формат файлу: Rar
Розмір: 21.9 Мб
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download/Завантажити: TwistedBrush Pro Studio 19.04 Portable

Скачати TwistedBrush Pro Studio 19.04 Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.