UAstream.Net » Ігри » Magic The Gathering - Двобій Of The Planeswalkers 2013 + 20 DLC
Magic The Gathering - Двобій Of The Planeswalkers 2013 + 20 DLC


Зустріньте велике змагання віч-на-віч разом з Magic: The Gathering - Двобій of the Planeswalkers 2013! В останній версії цього знаменитого франчайза, грайте з комп'ютерним опонентом, подорожуйте по фантастичних світів, вирішуйте пазли.

А після відпрацювання навичок, столкнитесь з найсильнішим лиходієм Мультивсесвіту - мироходцем-драконом Ніколом Боласом. Двобій of the Planeswalkers 2013 оновлює знаменитий франчайз за допомогою нової графіки та музики, самих нових карт і колод і додаткових можливостей! Двобій of the Planeswalkers 2013 представляє вам десять різних колод, які використовують карти з останніх сетів Magic: The Gathering, включаючи вашу першу можливість пограти з картами з Базового Випуску Magic 2013 до їх офіційного релізу. Кожна колода також пропонує вам 30 додаткових карт, які ви можете відкрити в процесі гри. Спробуйте перешкоди - унікальний тип пазлів, доступний у Двобій of the Planeswalkers 2013, де ваші опоненти грають з складеної колодою, яка являє собою особливий тип стратегії в грі Magic. На додаток до можливості змінювати свої колоди за бажанням, ви також зможете вибирати, які землі ви будете повертати для розігрування ваших заклинань. З розширеним навчанням і глибоким ігровим процесом, Двобій of the Planeswalkers 2013 пропонує новий контент для всіх фанатів Magic - від новачків до професіоналів.

Скріншоти :

Magic The Gathering - Двобій Of The Planeswalkers 2013 + 20 DLC Magic The Gathering - Двобій Of The Planeswalkers 2013 + 20 DLC

Magic The Gathering - Двобій Of The Planeswalkers 2013 + 20 DLC Magic The Gathering - Двобій Of The Planeswalkers 2013 + 20 DLC



Інформація про гру :

Назва : Magic The Gathering - Двобій Of The Planeswalkers 2013 + 20 DLC
Жанр : Logic (CCG) / 3D
Платформа : PC
Творець : Stainless Games
Издатель: Wizards of the Coast
Мову : Російська, Англійська
Вакцина присутній
Розмір : 536 mb

Системні вимоги :
Процесор: Pentium 4 - 2,0 ГГц
Оперативної пам'яті: 1024 Мб 2048 Мб
Вільного місця на жорсткому диску: 1049 Мб
Відеокарта: (512 Мб), (Shader Model 3.0)
Файлова система FAT, NTFS

Magic The Gathering - Двобій Of The Planeswalkers 2013 + 20 DLC

можна Скачати по 3-м посиланнями нижче!

Скачати Magic The Gathering - Двобій Of The Planeswalkers 2013 + 20 DLC скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.