UAstream.Net » Ігри » James Bond: Blood Stone (Repack Catalyst/FULL RUS)
 James Bond: Blood Stone (Repack Catalyst/FULL RUS)


Сюжетна лінія ігри James Bond 007: Blood Stone створена Брюсом Ферштайном (Bruce Feirstein) - автором сценаріїв знаменитих киноблокбастеров «Золоте око», «Завтра не помре ніколи», «І цілого світу мало». Зовнішність головних героїв ігри повторює вигляд героїв фільмів, у головних ролях яких виступили Деніел Крейг і Джуді Денч, а в образі нової дівчини Бонда без праці можна дізнатися співачку Джосс Стоун.

Також ці зірки взяли участь в озвученні оригінальної версії гри. Актором Motion Capture, який виконав роль суперагента, став дублер Деніела Крейга - Бен Кук. Крім захоплюючій сюжетної кампанії, у грі представлено багатокористувацький режим з підтримкою до 16 учасників. За допомогою великого інструментарію кожен зможе створити агента по своєму смаку - налаштувати зовнішність і підібрати екіпіровку.

Особливості гри :

» Як у кіно. Розробники проекту чітко дотримувалися стилістики останніх фільмів про Джеймса Бонда. Гравцям належить стріляти на поразку з укриттів, битися врукопашну і брати участь у запаморочливі погоні на розкішних автомобілях. » Жива легенда. Сюжетна лінія ігри створена Брюсом Ферштайном (Bruce Feirstein) - автором сценаріїв знаменитих киноблокбастеров «Золоте око», «Завтра не помре ніколи», «І цілого світу мало». І він в черговий раз майстерно показав світ міжнародного шпигунства, де кожен може виявитися зрадником. » Знайомі всі обличчя. Зовнішність головних героїв ігри повторює вигляд героїв фільмів, у головних ролях яких виступили Деніел Крейг і Джуді Денч (Dame Judith Olivia Денч), а в образі нової дівчини Бонда без праці можна дізнатися співачку Джосс Стоун (Joss Stone). Також ці актори взяли участь в озвученні ігри. Крім того, актором Motion Capture, який виконав роль суперагента, став дублер Деніела Крейга - Бен Кук (Ben Cooke). » Всесвітня павутина. Крім захоплюючій сюжетної кампанії, гравців чекає мережевий багатокористувацький режим з підтримкою до 16 учасників. За допомогою великого інструментарію кожен зможе створити агента по своєму смаку.

Особливості RePack'а:
Нічого не вирізане / не конвертовано в менший бітрейт
Час установки ~ 20 хв.
RePack by [R.G. Catalyst]

Установка:
1. Змонтувати образ ігри.
2. Встановити гру.
3.Играть.

Скріншоти :

 James Bond: Blood Stone (Repack Catalyst/FULL RUS)  James Bond: Blood Stone (Repack Catalyst/FULL RUS)

 James Bond: Blood Stone (Repack Catalyst/FULL RUS)  James Bond: Blood Stone (Repack Catalyst/FULL RUS)



Інформація про гру :

Назва : James Bond: Blood Stone (Repack Catalyst/FULL RUS)
Жанр : Action, Shooter
Платформа : PC
Творець : Bizarre Creations
Издатель : Activision
Мову : FULL RUS
Вакцина присутній
Розмір : 3.97 Gb

Системні вимоги :
Процесор: Core 2 Duo E4300 1,8 ГГц / Athlon 64 X2 4000+
Пам'ять: 1 ГБ (XP) / 2 Гб (Vista / 7)
Відеокарта: 256 Мб
Аудіокарта: Сумісна з DirectX 9.0c
Вільне місце на ЖД: 9 Гб
DVD-привід: Емулятор

James Bond: Blood Stone (Repack Catalyst/FULL RUS)

можна Скачати по 6-м посиланнями нижче!



Скачати James Bond: Blood Stone (Repack Catalyst/FULL RUS) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.