UAstream.Net » Ігри » Harry Potter and the Order of the Phoenix (PC/RePack Element Arts)
Harry Potter and the Order of the Phoenix (PC/RePack Element Arts)


Над Хогвартсом згущаються хмари. На цей раз знаменитої школі і всім її мешканцям загрожує не стільки зовнішній ворог, скільки внутрішні чвари, подтачивающие могутність магів. Повернувшись на п'ятий курс, Гаррі виявляє, що чарівники посилено роблять вигляд, ніби ніякої сутички зі злим лордом Волдемортом не було.

Міністр магії Корнеліус взагалі вважає, що директор Альбус Дамблдор навмисно лякає всіх розповідями про повернення Волдморта, щоб отримати його, Корнеліуса, місце. Бажаючи тримати події під контролем, він призначає нового викладача по захисту від темної магії - Долорес Амбрідж. Однак її курс насправді заважає учням розвивати свої здібності, залишаючи їх без нових знань і захисту. Розуміючи це, Гарі і його друзі беруть ситуацію у свої руки. Об'єднавшись з іншими студентами, вони створюють таємне товариство під назвою «Загін Дамблдора». Навчання однокурсників, підготовка до грандіозної битви і доля Хогвартса в цілому тепер у ваших руках!

Особливості гри :

- Краще, ніж кіно! «Гарі Поттер і Орден Фенікса» точно відтворює атмосферу легендарної книги і фільму. Особисто ви візьмете участь у захоплюючих пригод і зустрінете знайомих героїв. Зовнішність і голоси акторів фільму були без змін перенесені в гру.
- Розкрийте таємниці Хогвартса! У ваших ніг лежить цілий світ, скрупульозно перенесений в гру з екрану кінотеатру. Він таїть у собі безліч загадок, розкрити які зможуть тільки найцікавіші і уважні мандрівники. Не забувайте спілкуватися з портретами і виконувати їх завдання, щоб отримати цінні призи з Кімнати Нагород.
- Зберіть «Загін Дамблдора»! Вербувати однодумців у ворожому оточенні не так то просто, але сил одного Гаррі для фінальної битви не вистачить. Ви вільні рухатися в будь-якому напрямку, щоб відшукати соратників і поповнити таємне товариство свіжими силами.
- Отримайте доступ до секретних покої замку! Для цього потрібно відвідати класи Гербології, Зельєварення, Трансфигурации і Чар, домігшись кращих результатів в кожній з дисциплін. Також ви можете взяти участь в декількох міні-іграх, включаючи Магічні Шахи.
- Гаррі Поттер - не єдиний герой! Вам доведеться зіграти за Фреда і Джорджа під час втечі від Долорес Амбрідж, за Сіріуса Блека, коли він прикриває Гарі в Міністерстві Магії, і навіть за самого Дамблдора у фінальній битві з Волдемортом.

Особливості ріпаку:
--- Нічого не вирізане / нічого не перетворено.
--- Установка додаткового пз (DirectX, Visual C++)

Скріншоти :

Harry Potter and the Order of the Phoenix (PC/RePack Element Arts) Harry Potter and the Order of the Phoenix (PC/RePack Element Arts)

Harry Potter and the Order of the Phoenix (PC/RePack Element Arts) Harry Potter and the Order of the Phoenix (PC/RePack Element Arts)



Інформація про гру :

Назва : Harry Potter and the Order of the Phoenix (PC/RePack Element Arts)
Жанр : Arcade, 3D, 3rd Person
Платформа : PC
Творець : Electronic Arts
Издатель : Electronic Arts
Мову : Rus
Вакцина присутній
Розмір : 1.99 Gb

Системні вимоги :
--- Процесор: Pentium 4 1.6 ГГц
--- Оперативна пам'ять: 256 МБ
--- Відеокарта: 32 МБ, 3D, DirectX 9.0
--- Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX® 9.0с
--- Вільне місце на жорсткому диску: 5 Гб

Harry Potter and the Order of the Phoenix (PC/RePack Element Arts)

можна Скачати по 6-м посиланнями нижче!


Скачати Harry Potter and the Order of the Phoenix (PC/RePack Element Arts) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.