UAstream.Net » Ігри » True Crime: New York City (Repack Spieler/RU)
True Crime: New York City (Repack Spieler/RU)


Цей конфлікт. Конкретна владу. Реальний Нью-Йорк. Ласкаво просимо в Нью-Йорк, де вас чекає майже безмежна влада над вулицями великого яблука. Адже ви - Маркус Рід, колишній злочинець, а нині поліцейський, який використовує свої повноваження, щоб знайти і знищити вбивцю свого наставника, а заодно очистити від покидьків суспільства квартали Нью-Йорка від Гарлема до Чайнатауну.

Таємне розслідування заведе Маркуса в павутиння брехні і злочинності, вибратися з якої він зможе, тільки виживши в боротьбі з вуличними бандами, власним минулим і всім, що протиставить йому місто.

Особливості гри :

- Справжнє життя вуличних копів: ловіть злочинців, выслеживайте і знищуйте вуличні банди, викрадайте, вимагайте, допитуйте, чинiть правосуддя будь-якими способами!
- Нью-Йорк в грі є точною копією справжнього Нью-Йорка. Місто розділений на райони з різними рівнями злочинності і її динамікою.
- Інтерактивне ігрове оточення: кожен квартал міста, включаючи вулиці, будинки та їх мешканців, реагує на ваші дії і змінюється з плином часу.
- Неймовірні перестрілки на повній швидкості: використовуйте різні судна, наприклад, мотоцикли або спортивні машини, для запаморочливих погонь і перестрілок на вулицях Нью-Йорка.
- Реалістична бойова система: миттєво змінювати ваш стиль від вуличної боротьби до одного з бойових мистецтв, використовуючи безліч можливих стратегій в зіткненні з супротивником.
- Ви можете застосовувати спеціальний поліцейське зброю або зброю ближнього бою, наприклад, мечі. А можете відправитися на чорний ринок і прикупити вогнемет або переносну ракетну установку.

Особливості ріпаку
- Нічого не вирізане / не конвертовано в менший бітрейт
- Час установки - 10 хвилин
- Установка доп. ПО: DirectX
- RePack by R.G. Spieler

Скріншоти :

True Crime: New York City (Repack Spieler/RU) True Crime: New York City (Repack Spieler/RU)

True Crime: New York City (Repack Spieler/RU)



Інформація про гру :

Назва : True Crime: New York City (Repack Spieler/RU)
Жанр : Action
Платформа : PC
Творець : Luxoflux
Мову : російська
Вакцина присутній
Розмір : 1.29 Gb

Системні вимоги :
>Процесор: Pentium III або Athlon 1 ГГц
True Crime: New York City (Repack Spieler/RU)

можна Скачати по 6-м посиланнями нижче!

Скачати True Crime: New York City (Repack Spieler/RU) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.