UAstream.Net » Мобільний » Solitaire Pack 5.8 (Android)
Solitaire Pack 5.8 (Android)

Solitaire гра Pack 5.8 для Андроїд поєднує в собі відразу кілька ігор, відомих користувачам персональними комп'ютерами на базі операційної системи Windows. Solitaire гра Pack включає в себе такі популярні ігри як пасьянс павук і багато інших. Що ж таке солітер запитаєте ви, ну і на це питання у нас є відповідь.

Солітер, або Вільна комірка - це картковий пасьянс. Оскільки пасьянс відносно нова гра і відома виключно з комп'ютерним реалізаціям, усталеного російської назви немає. Однак, на наш погляд, дана гра все ж матиме назву, так як стала дуже популярною серед користувачів смартфонів на базі операційної системи Android. Пасьянс вдало поєднує в собі високу складність, а так само повну інформацію і мізерний відсоток комбінацій, які неможливо скласти, що підтверджує цікавість гри та її складність.

Вам належить побачити перед собою гральний стіл, колір якого ідентичний кольору гральної галузі в казино. Ви побачите перед собою стандартну колоду карт, яка складається з 52 карт і почнете ігровий процес. Весь ігровий процес супроводжується досить оригінальною озвученням, що дозволяє вам розслабитися в потрібну хвилину. На екрані свого смартфону ви так само зможете побачити кількість зроблених комбінацій і кількість скоєних ходів.

Також вашій увазі буде представлено годинники, які будуть вас сповіщати про час, який ви витратили на ігровий процес. Інтерфейс гри Solitaire Pack 5.8 для Андроїд дозволяє вам легко керувати елементами і переміщати карти за ігровий області, є можливість отримання підказки, яка вкаже вам правильну і доступну комбінацію ходів. Бажаємо вам успіху в грі Solitaire Pack 5.8 для Андроїд.





Інформація про гру: Solitaire Pack 5.8
Розробник: fzusa
Тип видання: freeware, піратка
Android: 1.6 і вище
Мова інтерфейсу: російська eng
Розмір: 1.26 мб


Скачати безкоштовно гру Solitaire Pack 5.8 на Android

Скачати Solitaire Pack 5.8 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.