UAstream.Net » Мобільний » Candy Candie 1.1.1 (Android)
Candy Candie 1.1.1 (Android)

Творці ігор для мобільних пристроїв кожен день випускають щось нове. Але майже всі програми схожі, мають схожу графіком і нікому не цікаво грати в однакові ігри. Кожен власник смартфону хоче, щоб програми на пристрої були цікавим, яскравими і не приїдалися. Додаток Candy Candie 1.1.1 для смартфонів, що підтримують платформу Андроїд - це щось нове і дивовижне серед безлічі однакових і нудних додатків.

У додатку Candy Candie для Андроїд перед вашим поглядом з'являється симулятор ігрового автомата. Але він не такий звичайний як може здатися на перший погляд. Цей автомат наповнений азартними солодощами! Суть даної гри для Андроїд в тому, що вам потрібно всіма силами стакивать до себе цукерки та інші солодощі, щоб на кожній лінії були однакові ласощі. Чим не радість для ласунів?!

Саме тому гра Candy Candie 1.1.1 незвичайна і цікава, адже вам не доведеться ризикувати своїми грошима або іншими цінностями. У грі Candy Candie ви можете заробляти різні призи і дуже велика кількість бонусів, які обов'язково знадобляться. Прагнете набрати максимальну кількість очок і встановлюйте нові рекорди. Всі ваші досягнення зберігаються і ви завжди можете їх переглянути.

Розробники програми Candy Candie для мобільних пристроїв, що підтримують платформу Андроїд, створили чудовий і зручний геймплей. Дуже барвиста і деталізована графіка не може не радувати око. Гра наповнена з відмінними візуальними та звуковими ефектами, які не дадуть вам нудьгувати за додатком Candy Candie. До того ж музичний супровід робить гру ще більш азартної. У грі дуже простий і зрозумілий інтерфейс. Мова інтерфейсу програми повністю англійською мовою, що робить гру зрозумілою багатьом. Установка гри дуже легка і не викликає складностей.





Інформація про гру: Candy Candie 1.1.1
Розробник: NUBEE PTE LTD
Тип видання: freeware, піратка
Android: 1.6 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 5.04 мб


Скачати безкоштовно гру Candy Candie 1.1.1 на Android

Скачати Candy Candie 1.1.1 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.