UAstream.Net » Мобільний » Hardwood Лопатах 2.0.126.0 (Android)
Hardwood Лопатах 2.0.126.0 (Android)

Hardwood Лопатах 2.0.126.0 - гра була спеціально розроблена для портативних пристроїв використовують NvidiaTegra. Ця гра є новим словом в цілій серії різновидів цієї карткової версії. Графічний процесор допомагає оживити шедевр прекрасною графікою і спеціальними ефектами, які не залишать байдужими жодного гравця.

У грі Hardwood Лопатах 2.0.126.0 можна насолодитися не тільки самим процесом, але і заспокійливими морськими хвилями, які знаходяться на задньому фоні. Вбудований мультіплеер дає можливість грати через мережу Інтернет з людьми зі всієї земної кулі. Система рейтингів робить цю гру ще більш цікавою і захоплюючою. Ви завжди зможете знайти своє ім'я в світовій системі підрахунку балів.

Одиночна гра є не менш цікавою. У програмі можна по своєму смаку налаштувати фони, аватар гравця, забарвлення столу. Все це за певну суму грошей можна придбати в Інтернет-магазині.

У грі Hardwood Лопатах 2.0.126.0 представлені наступні різновиди пік: партнерська традиційна, партнерська самогубство, партнерська дзеркало, одиночна, одиночна дзеркало, одиночна сутичка, а також одиночна сутичка в дзеркало. В цілому гра порадує всіх любителів карт своєю різноманітністю і неповторністю.





Інформація про гру: Hardwood Лопатах 2.0.126.0
Розробник: Silver Creek Entertainment
Тип видання: піратка
Android: 2.1 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 5.35 мб


Скачати безкоштовно гру Hardwood Лопатах 2.0.126.0 на Android

Скачати Hardwood Лопатах 2.0.126.0 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.