UAstream.Net » Мобільний » Space War HD 3.4.3 (Android)
Space War HD 3.4.3 (Android)

Space War HD 3.4.3 for Android - гра для андроїда, в якій вам надається можливість політати на космічному кораблі. Але не все так просто, адже вам завжди шлях будуть перегороджувати всякі метеорити і інші космічні камені, і ви повинні будете стріляти по них, знищуючи їх, тим самим звільняючи собі шлях.

Загалом, гра Space War HD 3.4.3 - якась подоба на гру asteroids, існуючу практично на всіх платформах. Іграшка малотребовательна до залозу вашого телефону, тому запускається практично на будь-якому телефоні з операційною системою Android. Літайте через простір і знищуйте хвилі нападників прибульців! Будьте готові до останньої битви!

Особливості гри Space War HD 3.4.3:

- 15 етапів безперервного відтворення гри з 3 рівнями складності.br> - 2 відмінних саундтрека з Apple, IIGS легенда FTA.
- Підтримка всіх пристроїв Android 2.1 і вище.
- Зображення високої роздільної здатності для Xoom та Galaxy Tab, ATRIX, Motorola Droid X2.





Інформація про гру: Space War HD 3.4.3
Розробник: Virtual GS
Тип видання: піратка
Android: 2.1 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 3.16 мб


Скачати безкоштовно гру Space War HD 3.4.3 на Android

Скачати Space War HD 3.4.3 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.