UAstream.Net » Вітчизняні фільми » Остров КРЫМ. Дежавю (2014) DVDRip
Остров КРЫМ. Дежавю   (2014) DVDRip

Прем'єра фільму відбулася 24 травня на білорусько-польському незалежному телеканалі «Белсат»...в рамках українського тижня, що проходив 19-25 травня. Історія створення фільму почалась ще у 2010 році. Однак вихід стрічки вдалося реалізувати тільки після чотирирічної перерви завдяки телеканалу "Белсат".
«Ситуация на Острове и вокруг него становится неуправляемой. Советскому Союзу достаточно пошевелить пальцем, чтобы присоединить вас к себе. Остров находится в естественной сфере советского влияния. Просоветские и панруситские настроения на Острове -- это единственная реальность... Близится день, когда СССР поглотит Остров», - писал Василий Аксенов в романе «Остров Крым» в 1979 году.
Но даже в самых дурных снах Василий Павлович вряд ли мог тогда предувидеть, что уже в начале 21 столетия блестящая антиутопия превратится в кошмарную реальность, а воплощать ее в жизнь в Крыму будет человек, носящий фамилию Аксенов!!!

Название: Остров КРЫМ. Дежавю
Год выхода: 2014
Жанр: Документальный
Режиссер: Игорь Чайка

Формат: mp4
Качество: DVDRip
Видео: AVC, 11.3 Mbps, 1280x720, 25.000 fps
Аудио: AAC, 192 Kbps, 44.1 KHz

Язык: русский
Продолжительность: 00:30:57
Размер: 488 Mb

Остров КРЫМ. Дежавю   (2014) DVDRip Остров КРЫМ. Дежавю   (2014) DVDRip
Остров КРЫМ. Дежавю   (2014) DVDRip Остров КРЫМ. Дежавю   (2014) DVDRip


Скачать Остров КРЫМ. Дежавю (2014) DVDRip

Скачати Остров КРЫМ. Дежавю (2014) DVDRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.