UAstream.Net » Мобільний » Moon Chaser 1.1.2 (Android)
Moon Chaser 1.1.2 (Android)

У грі Moon Chaser 1.1.2 для Android вам, в ролі нінзя, належить, високо стрибаючи через гори, встигнути як можна набрати більше очок поки місяць не буде повністю закрито. А коли це станеться гра закінчиться і будуть підраховані очки за пройдена відстань, а так само за зібрані по шляху бонуси у вигляді монет.

Гра Moon Chaser 1.1.2 складається з різних локацій. Ви переміщаєтеся з однієї в іншу після того, як гора різко йде вниз і ви перелітаєте великий шлях. У цих локаціях буде різний колір у гір, під вами, а так само різні дерева, що ростуть на них. Повз вас будуть періодично пролітати пташки і хмари.

Ви побачите дуже милу й з добротою прорисованную графіком, хоч і у двомірному варіанті, але грі саме такий варіант підходить якнайкраще. Приємне оформлення рівнів і анімації героя в комплекті з якісним звуковим супроводом, подарує вам спокійні хвилини відпочинку за грою Moon Chaser 1.1.2. Управління у грі настільки просте що простіше вже нікуди, всього одна кнопка. При натисканні на неї ваш герой буде прискорюватися і прагнути до землі, навіть якщо ви в даний момент у польоті. Дуже цікавою виявилася реалізація енергії вашого бігунка, індикатором є місяць. Чим більше ховається місяць, тим менше енергії у вас залишилося, як тільки місяць повністю затемнилась гра буде закінчена.





Інформація про гру: Moon Chaser 1.1.2
Розробник: Reverie
Тип видання: freeware
Android: 1.6 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 1.86 мб


Скачати безкоштовно гру Moon Chaser 1.1.2 на Android

Скачати Moon Chaser 1.1.2 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.