UAstream.Net » Мобільний » Ninja PiPi Endless Jump HD 1.0 (Android)
Ninja PiPi Endless Jump HD 1.0 (Android)

Ninja PiPi Endless Jump HD 1.0 - ще одне добротне ігровий додаток-прыгалка для мобільних Андроїд-пристроїв. Не пропустіть приємне розвага, завантажуйте гру в мобільний пристрій і насолоджуйтесь! Проста прыгалка подарує вам масу приємно проведених хвилин і додасть позитиву у ваше життя.

Завдяки розслаблюючому ігровому процесу ця гра буде чудово сприяти приємному відпочинку. А приємне графічне оформлення лише посилить позитивний ефект від цієї гри. Це ігрове додаток підтримує OpenFeint.

Ninja PiPi Endless Jump HD має дуже приємну графіком, яка приверне кожного, про ось сюжет у цій грі можна сказати досить напружений, що робить її цікавою і в жодному разі не дасть вам нудьгувати в процесі гри.

Головний герой тут ніндзя і ви в його ролі будете стрибати, збирати різноманітні бонуси і заробляти при цьому окуляри. Гра має ліміт часу, тому щоб заробити якомога більше очок вам потрібно постаратися та бути гранично уважним.





Інформація про гру: Ninja PiPi Endless Jump HD 1.0
Розробник: Apiji Mobile Games
Тип видання: піратка
Android: 1.6 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 3.22 мб


Скачати безкоштовно гру Ninja PiPi Endless Jump HD 1.0 на Android

Скачати Ninja PiPi Endless Jump HD 1.0 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.