UAstream.Net » Мобільний » Hyper Jump 1.7.2 (Android)
Hyper Jump 1.7.2 (Android)

Hyper Jump 1.7.2 android - це гра, дуже схожа на усіма відомого doodle jump. Hyper Jump користується скаженою популярністю. До речі, це додаток займав шосте місце в рейтингу десяти найбільш встановлених додатків.

Якщо ви спробуєте скачати Hyper Jump 1.7.2, то, встановивши цю гру, ви зрозумієте, що де це ви вже бачили. Вам належить грати в ролі своєрідного звіра, який хоче політати. На жаль, у нього немає природної енергії, яка б допомогла йому безперешкодно літати. Однак, звірок навчитися літати на деякий час, якщо з'їсть кільце або який небудь інший предмет.

Як ви, напевно, вже зрозуміли вам доведеться битися звіром в гору, проходячи через кільця і кулі. На відміну від doodle jump, сама тварина не вміє стрибати. Але підкидає його в повітря, якщо вона підбирає якийсь предмет.

Якщо ви протягом деякого часу не піднесете кільця або іншого предмету, то ви впадете в безодню, а гра - закінчиться. До речі, є й інші подібності цих двох ігор. Так, наприклад, у обох програмах є реактивний ранець, який прискорює головного героя ігри.

У Hyper Jump 1.7.2 реалізована онлайн статистика, в якій ви зможете знайти себе. Однак щоб туди потрапити, потрібно досить багато набрати очок. На перших місцях перебувають люди, які набрали набагато більше, ніж 25000 очок.





Інформація про гру: Hyper Jump 1.7.2
Розробник: Camel Games
Тип видання: піратка
Android: 1.6 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 2.74 mb


Скачати безкоштовно гру Hyper Jump 1.7.2 на Android

Скачати Hyper Jump 1.7.2 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.