UAstream.Net » Мобільний » Diversion 1.38 (Android)
Diversion 1.38 (Android)

Diversion 1.38 - це тривимірний платформер з 3 світами, 100 рівнями і 150 персонажами! Ви будете вражені тим, що ви зможете зробити тільки з одним торканням: управління, стрибок, підйом, зависання, плавання та багато іншого! Оскільки ви прогресуєте через рівні, ви відкриєте більш стимулюючий геймплей і небезпеки, включаючи: шипи, прірви, лінії, зниження, виступи, отвори, бомби, воду, лазерні стіни, метеори і багато іншого! 100 стимулюючих рівнів вимагатимуть від вас навичок і рішення головоломок для того щоб ви змогли відкрити 150 ігрових персонажів!

Гемплей Diversion 1.38 зводиться до того, що ви керуєте якихось персонажем, він постійно біжить вперед, і в потрібний момент ви натискаєте на екран, і персонаж робить стрибок. На своєму шляху персонаж долати різні перешкоди, наприклад прірви між платформами, колючі кулі, бомби, шипи. Під час переміщення по рівню можна збирати рожеві кристали і золоті зірки (3 зірки на кожному рівні).

За зібрані кристали можна розблокувати нових персонажів і пропускати рівні, наприклад, Ви не можете пройти якийсь рівень, тоді за 1000 рожевих кристалів Ви можете відкрити доступ до наступного рівня. За золоті зірки можна розблокувати нових персонажів. Є різні бонуси - наприклад щит, який деякий час дає вам невразливість проти бомб, або бонус у вигляді значка блискавки - якщо активувати його, персонаж деякий час летить вперед.

Кожні 5 рівнів зустрічається бос, треба кілька разів на нього приземлитися зверху, і тоді він зникає.

Особливості гри Diversion 1.38:

- Боси битв.
- 100 рівнів.
- 3 унікальних 3D-світу.
- 150 повністю анімованих персонажів.
- Lush 3D-середовищах.
- Фізика на базі PhysX.
- Графіки з високою роздільною здатністю.
- Грайте під власну музику.





Інформація про гру: Diversion 1.38
Розробник: Ezone
Тип видання: freeware
Android: 2.01 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 4.85 мб


Скачати безкоштовно гру Diversion 1.38 на Android

Скачати Diversion 1.38 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.