UAstream.Net » Мобільний » Alien Avian Attack 1.0.4 (Android)
Alien Avian Attack 1.0.4 (Android)

Alien Avian Attack 1.0.4 для Android - динамічна аркадна гра. Особливостями застосування є якісна графіка і вдалий інтерфейс. Захистіть Землю від чужинців з іншого виміру, використовуючи Ваш винищувач. І доведіть прибульцям, що їм тут не місце. Основна мета інопланетян - захопити Землю і знищити тварин, яких ми так цінуємо. Будьте уважні і не здавайте позиції до кінця.

Стріляйте, истребляйте непроханих гостей і уникайте їх куль. Орбітальні сили оборони у Вашій особі, повинні триматися до останнього, і не здавати позиції. Це чудовий спосіб відволіктися від суєти, і відпочити, і при цьому зберігаючи світ у безпеки для лісових і морських звіряток.

Сюжет гри дуже проста і навіть банальна. На Землю летять тисячі кораблів прибульців, у яких тільки одна мета - знищити абсолютно все живе. Виконають вони цю мету чи ні - залежить від вас. Ви є пілотом винищувача, який цілими днями тільки і робить, що намагається знищити всіх нападників на його рідну планету прибульців. Сюжет дійсно не вирізняється вишуканістю та оригінальністю, але зате весь креатив розробників проявляється в геймплеї - він тут зроблений на славу!

У Alien Avian Attack 1.0.4 на андроїд вам потрібно пальцем переміщати/телепортувати свій космічний корабель в різні точки екрану, а звідти вже стріляти по всім своїм ворогам. Ворогів дуже багато, тому доведеться стріляти також дуже часто і сильно. Вибухи зроблено досить красиво, а фон ігрового поля дуже і дуже радує. Так що сміливо завантажте та встановіть собі цю чудову космічну "леталку" на android!





Інформація про гру: Alien Avian Attack 1.0.4
Розробник: Chilli Burn Adventures Corporation
Тип видання: піратка
Android: 1.6 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 2.02 мб


Скачати безкоштовно гру Alien Avian Attack 1.0.4 на Android

Скачати Alien Avian Attack 1.0.4 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.