UAstream.Net » Мобільний » Alien Defence 2.7 (Android)
Alien Defence 2.7 (Android)

Гра Alien Defence 2.7 для Андроїд поглине вас у своє неземне різноманітність. Тепер ви зможете насолодитися інопланетної грою на своєму Андроїді. Гра Alien Defence 2.7 розрахована на користувачів, які хочуть відпочити від щоденних турбот і навести порядок у всьому Всесвіті. Суть гри полягає в тому, що вам доведеться винищувати непізнані літаючі об'єкти на просторах Галактики за допомогою фотонних бомб.

Основним завданням є прихід ворожих інопланетних кораблів у свої Галактики і їх винищування. Гра здається цікавою і захоплюючою. Поговоримо про геймплей ігри Alien Defence 2.7. Геймплей ігри багатий на сюрпризи. Розробники не поскупилися на кількість рівнів та їх різноманітність, підготувавши для вас кілька видів зброї, десятки видів супротивника і безліч карт проходження. Перший рівень гри передбачає для вас десять ворожих кораблів.

З кожним новим рівнем кількість кораблів ворога буде збільшуватися на десяток. Тому не варто судити про складності гри за першим рівнем. Звуковий супровід приготував для вас багато специфічних звуків, які часом будуть дивувати. Інтерфейс гри Alien Defence 2.7 для Android дуже простий і в ту ж хвилину багатофункціональний. Гра включає в себе зручне меню, в якому ви зможете миттєво змінити основні настройки ігрового процесу, а керувати основним об'єктом гри ви зможете за допомогою сенсорного екрану і легких натискань. Так само є можливість вибрати інший тип управління, за допомогою кнопок. Бажаємо вам успіхів у нелегкій бою. Гра Alien Defence 2.7 для Андроїд надовго залишиться у вашому телефоні.

Особливості гри Alien Defence 2.7 для Андроїд:

- Непогана графіку з елементами анімації і мультиплікації.
- Специфічні звукові ефекти, які занурять вас в ігровий процес з головою.
- Чудовий геймплей, який приготував для вас чимало цікавих рівнів і сюрпризів.
- Зручний інтерфейс за допомогою якого ви зможете знищувати армії інопланетних загарбників і моментально вносити корективи в ігровий процес.





Інформація про гру: Alien Defence 2.7
Розробник: Android Research
Тип видання: freeware
Android: 1.6 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 1.25 мб


Скачати безкоштовно гру Alien Defence 2.7 на Android

Скачати Alien Defence 2.7 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.