UAstream.Net » Мобільний » Chopper Control 1.5.4 (Android)
Chopper Control 1.5.4 (Android)

Chopper Control 1.5.4 для Android - літальна ігри, із цікавим і неабияким сюжетом. Основна Ваша мета - провести вертоліт через вулканічну гору смерті, і зустрітися віч-на-віч із загадковими перешкодами. Проходячи далі, Ваш герой буде нагороджений бонусами і супер силами, такими як томагавки, нейтралізатор, гравітації і багато іншого.

Візьміть під контроль Ваш вертоліт, і не здавайтеся, якщо доведеться битися в повітрі. Всю гру Вас супроводжуватиме музика, звучання якої буде направляти на перемогу. Словом, нудьгувати не доведеться, тому якщо з ’ явився вільний час, проведіть його із задоволенням, захищаючи Ваш вертоліт від нападу недоброзичливців.





Інформація про гру: Chopper Control 1.5.4
Розробник: The Game Boss
Тип видання: freeware
Android: 1.6 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 2.42 мб


Скачати безкоштовно гру Chopper Control 1.5.4 на Android

Скачати Chopper Control 1.5.4 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.