UAstream.Net » Windows » WinTuning 7 v2.05.1 Portable
WinTuning 7 v2.05.1 Portable


WinTuning 7 призначена для налаштування і оптимізації Windows 7, поліпшення її безпеки, видалення файлів-сміття з жорсткого диска, зменшення часу запуску комп'ютера і використовуваних програм. Дозволяє настроювати завантаження і завершення роботи комп'ютера, ядро системи, прискорювати Інтернет-з'єднання, редагувати сховані налаштування основних елементів Windows 7: робочий стіл, контекстні меню, провідник, панель завдань, меню пуск і т.д. Для всіх налаштувань є текстові підказки, а для деяких також відображається картинка, дозволяє переглянути включену налаштування в роботі.

У WinTuning 7 включено кілька корисних програм-утиліт. Наприклад, утиліта для очищення жорсткого диска від непотрібних файлів (кешу браузерів, логів, ярликів недавніх документів, тимчасових файлів і т.д.) дозволяє звільнити додатковий простір на жорсткому диску. В утиліті «Редактор автозавантаження» можна безпечно (з можливістю відновлення) відключити непотрібні програми, які можуть сповільнювати завантаження Windows 7 (також ця утиліта автоматично вміє визначати ті програми, які сміливо можна видаляти з автозавантаження). У WinTuning 7 знаходиться база даних утиліт, вбудованих в Windows 7, з докладним їх описом і можливістю запуску з єдиної оболонки (в загальній складності в базі знаходиться 80 утиліт Windows 7).

Для адміністраторів локальних мереж існує спеціальна Корпоративна версія програми. Суть її роботи в наступному: спочатку адміністратор за допомогою WinTuning 7 налаштовує Windows 7 на свій розсуд на одному з комп ’ ютерів локальної мережі, а потім, запустивши клієнтські модулі WinTuning 7 на всіх інших комп'ютерах, оптимізує всю локальну мережу одним натисненням кнопки на комп'ютері-сервері. Також в адміністративних цілях існує можливість віддаленого спостереження за діями користувачів на комп'ютерах, на яких встановлена клієнтська версія програми.

Зміни у версії 2.05.1:
Додана утиліта "Чищення реєстру"
Додана можливість редагування контекстного меню "Відіслати"
Виправлено відображення елементів головного вікна при включеному автозапуску програми
Екран вибору ОС: поліпшено процедури обробки інформації про BCD
Різні виправлення і поліпшення
Виправлені деякі помилки

Інформація про програмі:
Реліз випущений: 2012
Платформа: Windows® 7
Мова інтерфейсу: Російська є
Ліки: вбудовано
Розмір файлу: 29 мб
Формат файлу: Rar
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download/Завантажити: WinTuning 7 v2.05.1 Portable

Скачати WinTuning 7 v2.05.1 Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.