UAstream.Net » Мобільний » Astraware Solitaire 1.1.0 (Android)
Astraware Solitaire 1.1.0 (Android)

Сьогодні однією з кращих карткових ігор, які допомагають відволіктися і скоротати час, вважається гра пасьянс. Тепер в цю гру можуть грати не тільки власники комп'ютерів, але і ті, хто має комунікатори, що працюють на ОС Android.

Нещодавно розробники представили користувачам нову гру Astraware Solitaire, яка складається з дванадцяти найпопулярніших видів пасьянсів. У набір цієї гри входять такі улюблені всіма розклади пасьянсів як Pyramid, Clock, Klondike, Spider, Four Seasons, Canfield, Yukon, Golf, Sultan's Harem, Idiot's Delight, Freecell і Calculation.

Завдяки грі Astraware Solitaire для системи Андроїд кожен гравець отримує можливість самостійно підбирати налаштування для створення індивідуального пасьянсу. У кожному розкладі при бажанні можна поміняти не тільки зовнішній вигляд карт, але і вид грального столу.

Для тих, хто є новачком у « пасьянс, надається список правил для кожного виду розкладу. Astraware Solitaire має барвистий інтерфейс і неймовірно зручне управління. Крім того, гравці можуть отримати додаткові забарвлення карт на сайті розробника.





Інформація про гру: Astraware Solitaire 1.1.0
Розробник: Astraware Limited
Тип видання: піратка
Android: 2.1 і вище
Мова інтерфейсу: english
Розмір: 2.43 мб


Скачати безкоштовно гру Astraware Solitaire 1.1.0 на Android

Скачати Astraware Solitaire 1.1.0 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.