UAstream.Net » Мобільний » 4Ever Free Fall 3.0.9 (Android)
4Ever Fall Free 3.0.9 (Android)

4Ever Free Fall 3.0.9 для Android - хороша гра для вбивства часу, досить проста в оформленні, але дуже цікаве і складне. Графіка компенсується великим вибором різноманітних рівнів, кожен з яких по-своєму оригінальний і унікальний. Головна мета гри 4Ever Fall 3.0.9: потрібно втекти обраної фігурою з верхній частині дисплея в нижній. Вся справа в тому, що нижня частина перешкод постійно рухається вгору, і вам потрібно буде стрибати в різні отвори перегородок дуже швидко.

З кожним раундом рух дисплея буде набагато швидше і як тільки ви зробите помилку, так платформа досягне вас і забере в глибоку невідомість. Саме така містична розв'язка буде очікувати програвшого. Для того, щоб цього не відбулося, розробники 4Ever Fall для Андроїд придумали кілька бонусів.

Вам надається допомога у вигляді наступних бонусів: за зірку ви отримуєте 750 очок, равлик сповільнить наполовину рух платформ, толкач відверне від вас верхні рівні, надавши більше часу для втечі, ножицями ви зможете прорізати перегородки, щоб швидше спуститися вниз, ну і випадковий бонус підкине вам будь-який з вищенаведених на вибір комп'ютера.

Важлива деталь: всі бонуси однократны, тобто зникають відразу після їх використання.





Інформація про гру: 4Ever Free Fall 3.0.9
Розробник: One Design Studios
Тип видання: freeware
Android: 1.6 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 1.68 мб


Скачати безкоштовно гру 4Ever Free Fall 3.0.9 на Android

Скачати 4Ever Free Fall 3.0.9 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.