UAstream.Net » Мобільний » Abduction! 2 v.1.11 (Android)
Abduction! 2 v.1.11 (Android)

Abduction! 2 v.1.11 - це аркадна гра для смартфонів на платформі Android, яка створена компанією Psym Mobile. Дуже нагадує Doodle Jump. Головна мета учасника полягає в стрибках з платформі, в товстій коров'ячої шкіри. Розробники гри постаралися для Вас і ввели багато нових речей. Були введені нові різні платформи, бонуси, нова компанія, магазин для прикраси своєї корови і багато іншого. Безумовно варто відзначити графіку, її змінили в кращу сторону.

Ваші друзі були викрадені інопланетянами. Щоб врятувати їх, вам потрібно полює на НЛО, перестрибуючи з майданчика на майданчик і підбираючи бонуси. Управління здійснюється тільки нахилом пристрою, тому наявність акселерометра є обов'язковою умовою.

У грі Abduction! 2 є функція для дуже швидкої гри, а вона складається з простих звичайних ривків. І саме чим вище буде ваше ви пригнете, природно тим більшу кількість очок ви зможете заробити. Крім всього іншого, гра передбачає різноманітні бонуси.

Особливості андроїд ігри Abduction! 2:

- 3 режими гри пригода, швидка гра і змагання.
- Динамічний геймплей.
- Універсальність до системним вимогам.
- Безліч рівнів.
- Приємна графіка.





Інформація про гру: Abduction! 2 версія 1.11
Розробник: Psym Mobile
Тип видання: піратка
Android: 1.5 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 4.85 мб


Скачати безкоштовно гру Abduction! 2 v.1.11 на Android

Скачати Abduction! 2 v.1.11 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.