UAstream.Net » Мобільний » 250+ Solitaire Collection 1.7.2 на Android
250+ Solitaire Collection 1.7.2 на Android

Розробники ігор, що працюють на системі Андроїд, не перестають радувати любителів такої гри як пасьянс. Нещодавно в інтернеті з'явився цілий збірник пасьянсів під назвою 250+ Solitaire Collection.

Игра для Android 250+ Solitaire Collection 1.7.2 - це колекція з 253 пасьянсів. Колекція включає такі ігри як Вільна комірка, Косинка, Клондайк, а також безліч інших оригінальних пасьянсів. Для кожного пасьянсу є опис і демонстрація.

Ця гра являє собою надзвичайно широкий вибір розкладів і містить велику кількість ігор. Кожна гра в збірнику має своє опис. Крім того, деякі розклади мають анімовані демонстрації, які дозволяють наочно розібратися з принципами гри.

Пасьянси розділяються по спеціальним категоріям в алфавітному порядку. Будь-який розклад гравець може самостійно внести до списку обраних. В процесі розкладу пасьянсу в іграх з серії 250+ Solitaire Collection можна викликати підказки, а також скасовувати ходи.

250+ Solitaire Collection версія 1.7.2 - прекрасний набір пасьянсів для Android. Містить величезну кількість ігор, до кожної з яких йде опис правил. Пасьянси розподілені за категоріями і за алфавітом. Улюблені пасьянси можна внести до Вибраного. Є настройка зовнішнього вигляду карт й ігрового столу.





Інформація про гру: 250+ Solitaire Collection 1.7.2
Розробник: Alexei Anoshenko
Тип видання: freeware
Android: 1.6 і вище
Мова інтерфейсу: Російська
Розмір: 2.01 мб


Скачати безкоштовно гру 250+ Solitaire Collection 1.7.2 на Android

Скачати 250+ Solitaire Collection 1.7.2 на Android скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.