UAstream.Net » Ігри » Behind Seven Seas 4-в-1 (Rus)
Behind Seven Seas 4-в-1 (Rus)

Після всіх неприємностей остров'яни нарешті щасливі. Вони зібралися в одному пакеті і тепер їм не страшні вулкани, шамани і пірати. Давайте ще разок вирушимо до них на острів?

Гра: За Сімома Морями 4-в-1
Games: Island Tribe Bundle 4-in-1
Жанр: симулятор, побудуй-ка
Видавець: Realore Games
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російська
Таблетка: не потрібно
Розмір: 379 mb

Опис гри:
За Сімома Морями
На маленькому острівці, десь далеко в океані, безтурботно й розкішно жив веселий народ. І все б добре, поки одного разу... не прокинувся вулкан, сплячий вже три тисячі років, і практично знищила плем'я. Бідним остров'янам нічого не залишалося, як бігти на іншу частину острова, через непрохідні джунглі, високі гори і болота, до океану в надії врятуватися від стихії!..

За Сімома Морями 2
Вулкан, зруйновані землі і печалі позаду, плем'я виявляється на незвіданому острові, який належить ретельно вивчити. Саме час почати пошуки місця, де плем'я зможе осісти. Мрія про новому будинку веде плем'я крізь будь-які перепони! А на шляху буде багато цікавого! Необхідно зібрати древні артефакти, уберегтися від витівок лиходіїв і виконати заповітну мрію!..

За Сімома Морями 3
Плем'я відважних остров'ян після довгих поневірянь повертається додому! Що може бути краще рідного дому, чудових лісів, скель, таять в собі скарби, квітучих галявин і блакитних озер? Мир і добробут панують навколо, і веселощі чекає попереду: адже плем'я повернулося назад з нареченими, і в самому незабаром повинна відбутися весілля!..

За Сімома Морями 4
Після всіх неприємностей остров'яни нарешті щасливі. Вони врятували викрадену наречену вождя племені і відсвяткували весілля. Навіть подружилися зі злим шаманом. Виявилося, що насправді шаман - це пірат, який був зачарований шаманської маскою. Розповівши історію своїх негараздів, зневірений пірат попросив остров'ян про допомогу...

Системні вимоги:
• Операційна система: Windows XP/ Vista
• Процесор: Intel Pentium IV - 1,4 GHz
• Оперативна пам'ять: 512 MB
• Відеокарта: 128 MB

Скачати Behind Seven Seas 4-в-1 (Rus)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Behind Seven Seas 4-в-1 (Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.