UAstream.Net » Ігри » Антологія Масяня (Rus)
Антологія Масяня (Rus)

Жвавий квест, генеральну роль в якому виконає Масяня. Вона вирішила дізнатися свої сили в журналістиці, влаштувавшись репортером у жовту газету. Тепер Масяня дізнається всю правду про привидів, вовкулаків, зелених чоловічків і іншої нечисті, яку народище вигадують, щоб було не нудно. Ось і вам нероздільно з Масяней чекати не прийдеться. Головне, будьте надзвичайно обережні: Масяня безперервно відпускає такі жарти, що періодично від реготу можна буквально надірвати живіт. В іграшці ви зустрінете безліч героїв: літніх людей, ясновидців, охоронців, а також стародавніх друзів Масяні - Хрюнделя і Кудлатого.

Масяня і Пляжні заморочки:
Бізнес-гра про нові пригоди Масяні. Разом зі своїми друзями вона вирушила на Гаваї, але по дорозі розгубила весь багаж разом з квитками і документами. Допоможіть Масяню повернутися додому. Для цього потрібно побудувати власний курортний бізнес - відкрити коктейль-бар і магазин сувенірів, залучити максимальну кількість клієнтів і перетворити звичайний курорт в справжню імперію розваг.

Масяня В повній Африці:
Захоплюючі пригоди Масяні та її друзів тривають! Тепер Мася відправляється в Африку, де треба знайти легендарні алмази. По ходу гри потрібно буде вирішувати найрізноманітніші загадки і головоломки. Деякі адресовані початківцям шукачам пригод, інші - розраховані на досвідчених любителів квестів. У грі є вибір рівня складності, тому пройти її зможуть як дорослі, так і діти.

Масяня: Євротур:
Діаманти чи життя? Вперта Масяня не готова розлучитися ні з тим, ні з іншим. Складіть їй компанію в подорожі по країнах Європи і допоможіть впоратися з безліччю забавних завдань. Куди ж цього разу занесла доля Масяню та її вірних друзів? Так от хотіла було в Париж занести, але попало нашу імпозантну панночку рюкзаки в аеропорту переплутати, поки за нею бандюгани гналися. Точніше, не за нею, а за діамантами, які в іншому рюкзаку залишилися.

Мова: Російська.
Оперативна пам'ять: 1 Gb.
Відео карта: ATI 2600XT, GeForce 8600GT /512 МБ.
Ключ: Не потрібен.
Розмір: 284 Мб.
Операційна система: Windows 98SE, Me, 2000, XP, 2003, Vista or Windows 7.

Антологія Масяня (Rus) Антологія Масяня (Rus) Антологія Масяня (Rus)

Завантажити Антологія Масяня (Rus)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Антологія Масяня (Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.