UAstream.Net » Ігри » Tekken 6 (Rus)
Tekken 6 (Rus)

Хук, аперкот, удар з розвороту, підкат, стрибок, удар в присяд - герої Tekken 6 обсипають один одного градом прийомів, блискавично виконуючи трюки, від яких закрутиться голова навіть у досвідчених акробатів. Нова гра поглинула в себе все найкраще, що було в серії, і значно просунула легендарні віртуальні бійки вперед, назустріч до досконалості. Вдихніть глибоко, заспокойте пульс, отриньте всі хвилювання і виходьте на арену - щоб реагувати на ворожі випади і наносити стрімкі удари, ваш розум повинен бути чистий!

Однак дивитися холоднокровно на Tekken 6 важко. Від контрасту героїв практично розбігаються очі! Tekken 6 містить найбільшу колекцію персонажів в історії серії. Не досить того, ви можете створити власного власного неповторного бійця і увічнити його ім'я в славних битвах. Відкрийте для себе запаморочливий світ бойових мистецтв! Версія ігри для PSP розрізняється доп змістом, а також безпровідним мережевим режимом.

Особливості гри:
> Невимовне різноманітність героїв. Всього в грі зібрано 40 унікальних бійців, з яких 34 знайомі шанувальникам, а 6 виходять на арену в перший раз. У кожного персонажа свій стиль. > Бийтеся з іншими гравцями. Продемонструйте свої бойові здібності в бездротових мережевих битвах з іншими гравцями. > Зробіть унікального героя. Ви можете сконструювати власного персонажа, вибравши йому зачіску, одяг, татуювання та інші елементи стилю. Грайте по мережі своїм унікальним бійцем! > Арени з сюрпризами. Бійки проходять в декораціях, повних сюрпризів. Пробийте тілом ворога бетонну стінку або проломите підлогу, щоб відкрити нову частину арени. І не дивуйтеся, якщо раптом зверху обрушиться вертоліт або десь що-небудь вибухне!

Інформація про гру
Назва: Tekken 6
Жанр: Fighting
Мова Інтерфейсу: Російська
Розробник: Namco Bandai Games
Розмір: 709.14 MB

Інструкція:
1)Скачати
2)Скаченную папку закинути в PSP -> GAME
3)Грати!

Tekken 6 (Rus) Tekken 6 (Rus) Tekken 6 (Rus)

Скачати Tekken 6 (Rus)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Tekken 6 (Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.