UAstream.Net » Мобільний » FBReader 1.5.5 (Android)
FBReader 1.5.5 (Android)

FBReader 1.5.5 - программа для чтения электронных книг в форматах fb2 (.zip), ePub, mobi, rtf, plain text.

Опис програми FBReader 1.5.5:
Відмінна програма для читання електронних книг. FBReader підтримує формати: epub, fb2, fb2.zip, rtf, html, mobi, txt. Також підтримується робота безпосередньо з архівами zip. Файли повинні міститися в /sdcard/Books на вашому пристрої (або будь-який підкаталог цієї директорії). Також можна відкривати файли форматів epub, fb2 безпосередньо через інтернет. У цьому випадку на ваш пристрій буде завантажена і відкрита книга.

Програма швидка, всі параметри настроюються. Дозволяє використовувати власні фони для читання (покладіть файли фонів в /sdacrd/Wallpapers), будь-які TTF/OTF шрифти (відповідно, /sdcard/Fonts). FBReader автоматично розставляє перенесення в книгах. Дозволяє швидко подивитися значення слова в зовнішніх словниках. Підтримуються ColorDict, всі словники Slovoed (та інші словники від Paragon), Fora Dictionary, FreeDictionary.Org, LEO Dictionary.

Книги можна завантажити з мережі, купувати на LitRes.Ru (прямо з програми!), просто покласти на карту пам'яті в каталог /sdcard/Books. Можна підключати власні OPDS-каталоги.



Завантажити безкоштовно програму FBReader 1.5.5 для Андроїд

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати FBReader 1.5.5 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.