UAstream.Net » Ігри » Сім Гріхів (Rus/RePack)
Сім Гріхів (Rus/RePack)

Гарна іграшка для любителів чого не будь такого собі. Адже 3D движок і прекрасна графіка дозволить Вам в подробицях розгледіти будь-який персонаж з будь-якого ракурсу! Ну а що стосується сюжету, та все як завжди - роздягни всіх, кого захочеш і зроби з ними те, на що вистачить фантазії.

Ну а тепер трохи детальніше:
Як і будь-якій людині, спраглому влади і могутності, вашому героєві не доведеться цілими днями відсиджуватися вдома: йому необхідно хоча б іноді бувати на роботі, а також з'являтися в суспільстві. Приміром, непогано буде навідатися до знайомих (граючи в 7 Sins, вам краще на якийсь час забути слово «друзі»), щоб дізнатися, як у них справи. Заодно можна буде стягнути придивилася ще в минулий раз статуетку або ще яку-небудь дрібницю, яка так органічно впишеться в інтер'єр вашої квартири. Або зазирнути в найближчий диско-клуб, щоб запросити одну з його постійних відвідувачок додому «на чашку чаю» Тільки не думайте, що ігровий персонаж все зробить за вас. Гравець повинен буде сам урезонювати опонентів гарненькою ляпасом, або пестити оголених красунь, притому часто не тільки поглядом.
Детальна налаштування зовнішності персонажа дозволить вам створити героя, який, на ваш погляд, буде гідний всебічного обожнювання. Ви будете пишатися успіхами свого підопічного, спостерігаючи, як він долає ігрові епізоди, підкоряючи одне спекотне серце за іншим і поступово переступаючи через тих, чий авторитет ще недавно був незаперечним. Дерзайте - і Apple City з усіма його жалюгідними мешканцями виявиться зрештою у ваших ніг!

Головне потрібно пам'ятати:
* Добийся слави і успіху протягом 60 епізодів у 7 розділах
* 20 інтерактивних локацій Apple City, населених більш ніж 100 персонажами
* Більше 200 предметів для оформлення власних «скромних» апартаментів: ти можеш піти в магазин і прикупити чергову дрібничку, а можеш просто вкрасти її у сусіда, заглянувши до того в гості
* Спокусивши чергову красуню, ти можеш отримати не лише задоволення, але і цінну інформацію
* Добийся слави і успіху протягом 60 епізодів у 7 розділах
* Підлещуйся, втирайся в довіру, обманом випитуй відомості, не обридиш собі насильства - заради досягнення мети всі засоби гарні!

Системні вимоги:
ОС: Windows 2000/XP/98/ME
RAM: 256 Мб; Video RAM: 64 Мб, HDD: 1 Гб.

Жанр: Еротичний Action, Arcade Adults, Virtual Life.
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російська
Ліки: Не потрібно
Розмір файлу: 781,10 Мб

Установка:
Монтуємо образ у програмі Alcohol 120% і радіємо :)
В подарунок в архіві ви знайдете Тренер +7 до гри!

Скачати Сім Гріхів (Rus/RePack)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Сім Гріхів (Rus/RePack) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.