UAstream.Net » Відео уроки » Мій перший дзеркальний Canon (2012) Відеокурс
Мій перший дзеркальний Canon (2012) Відеокурс

З допомогою практичного навчального відеокурсу «Мій перший дзеркальний Canon» Ви зможете навчитися робити відмінні знімки на дзеркальну фотокамеру CANON. У відеокурсу Ви отримуєте інформацію тільки конкретно з Вашої дзеркальної фотокамери, Ви дізнаєтеся точно, де підкрутити і натиснути, щоб отримати хороший знімок саме на Ваш Canon! Вам залишається просто повторювати все те, що було показано на відео інструкціях.
У даному відеокурсу Вам даються чіткі практичні завдання після перегляду кожного уроку, і таким чином Ви закріплюєте отримані знання в навик! Теорія дає лише 15% результату, інші, жирні 85% надається практикою.

Зміст відеокурсу «Мій перший дзеркальний Canon»:
1 Відеоурок. Пристрій Вашої фотокамери
Тут докладно розбираються призначення всіх функціональних вузлів Вашої фотокамери, позначення, важливі особливості об'єктивів, і ключові моменти правильного поводження з дзеркальною фотокамерою.

Відеоурок 2. Експозиція
Тут мова йде про принципи самої фотографії та про грамотній роботі з витримкою, світлочутливістю, діафрагмою. А так само наочно демонструється робота з экспозамером і експокорекцією. Починається розбір розбіжності теорії і практики.

Відеоурок 3. Авто фокус і ручне фокусування
У цьому уроці будуть розглянуті всі межі можливостей роботи з автоматичною, і що більш важливо, з ручним фокусуванням Вашого дзеркального CANON. Це больові точки будь-якої фотографії. Так само тут будуть розібрані досить гострі проблеми втрати фокусування, і показані способи виходу зі складних ситуацій.

Відеоурок 4. Режими фотозйомки
Розбір всіх перед настановних режимів зеленої зони, докладний опис роботи в кожному з існуючих ручних режимів. А так само робоча інформація про те, який режим і де гарний на практиці. Що добре в пейзажі, що в репортажі, а що в портреті.

Відеоурок 5. Баланс білого і робота з кольором
Тут Ви зможете усунути прогалини в знаннях по роботі з колірними стилями і балансом білого. Фотографія ще з появою кольорових фотоплівок перетворилася в світ фарб, і досі не підкованим в цьому питанні досить неприємно.

Відеоурок 6. Формати
Очевидні плюси і неочевидні мінуси сирого негативу RAW, коли який формат використовувати і що такого можна робити з фотографіями після фотозйомки.

Відеоурок 7. Робота зі спалахом
Тут Ви отримаєте відповіді на такі практичні питання, які сверблять зазвичай найбільше. Наприклад, в яких випадках потрібно купувати зовнішню, а в яких можна обійтися вбудованої? Де знайти баланс між спалахом і довгою витримкою? Коли використання спалаху можливо, а коли не можливо?

Відеоурок 8. Режим live view, відеозйомка
Ви дізнаєтеся, як ним користуватися і коли він буває корисний. Плюс отримаєте всяку корисну інформацію про те, як він фокусується за допомогою матриці, коли Ваші знімки зашумлять і чому його робота влаштована саме так, а не інакше.

Назва: Мій перший дзеркальний Canon
Рік випуску: 2012
Жанр: навчальне відео
Автор (режисер): Заморин Олександр

Формат: avi, autorun
Відео: TSCC 1366x768 15.00fps
Аудіо: PCM 22050Hz mono 352kbps
Розмір: 935,09 Мб

Мій перший дзеркальний Canon (2012) ВідеокурсМій перший дзеркальний Canon (2012) ВідеокурсМій перший дзеркальний Canon (2012) Відеокурс


Завантажити Мій перший дзеркальний Canon (2012) Відеокурс

Скачати Мій перший дзеркальний Canon (2012) Відеокурс скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.