UAstream.Net » Ігри » Battlefield Vietnam: Bloody Jungle (Rus)
Battlefield Vietnam: Bloody Jungle (Rus)

Ласкаво просимо до В'єтнаму епохи одного з самих крововпролитных конфліктів ХХ століття! У першому повноцінному продовження популярного мережевого бойовика, вас чекає в буквальному сенсі нова Всесвіт: соковиті фарби тропічних тропічних заростей, бойові вертольоти, прливающие на зелені поля полум'яні річки напалму, і безстрашні партизани, що завдають влучні удари прямо в серце. Battlefield Vietnam - це машина часу, переносить гравців на 40 років назад в Південно-Східну Азію. 14 сценаріїв, заснованих на найважливіших битвах війни, в джунглях, селах, напівзруйнованих містах і на аква просторах. Величезні карти з великою кількістю об'єктів і маленьких деталей, оживляють ландшафт. Нові типи гри та стратегія ведення партизанської війни. В'єтконгівці з «калашами» уазика, «катюшу», БТРах, вертольотах Мі-8, танки Т-54 і винищувачах Міг-17 і 21 проти імперіалістичних загарбників», що володіють повним набором бронетехніки і знаряддя, добре знайомої по голлівудських кінофільмів. Просунутий режим одиночної гри проти роботів. Чудові саундтреки антивоєнних американських виконавців 60-х років.

Інформація про гру:
Назва: Battlefield Vietnam: Криваві Джунглі
Жанр: Action, 3D, 1st persoon
Мова: Російська
Все включено
Розмір: 1.23 Gb

Системні вимоги:
? Процесор: Intel Pentium 4 2,0 GHz, AMD Athlon 64 2000+
? Оперативна пам'ять: 512 Мб (для XP) / 1 Гб (для Vista / Seven)
? Відеокарта: Nvidia Geforce 6600 або Radeon Х1300
? Звукова карта: Сумісна з DirectX 9.0c
? Вільне місце на жорсткому диску: 4 Гб

Battlefield Vietnam: Bloody Jungle (Rus) Battlefield Vietnam: Bloody Jungle (Rus) Battlefield Vietnam: Bloody Jungle (Rus)

завантажити Battlefield Vietnam: Bloody Jungle (Rus)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Battlefield Vietnam: Bloody Jungle (Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.