UAstream.Net » Книги » Бондарєв Юрій - Гарячий сніг (Аудіокнига)
Бондарєв Юрій - Гарячий сніг (Аудіокнига)

Дії роману «Гарячий сніг» розгортаються під Сталінградом, південніше оточеної російськими військами 6-ї армії генерала Паулюса, в холодному грудні 1942 року, коли одна з наших армій стримувала в приволзької степу удар танкових дивізій фельдмаршала Манштейна, який хотів в щоб - то не стало пробити коридор до армії Паулюса і вивести її з окружения.От успіху або неуспіху цієї операції в значній мірі залежав результат битви на Волзі і, може, навіть терміни закінчення самої війни. Час дії роману обмежена всього декількома днями, протягом яких герої Юрія Бондарєва самовіддано обороняють крихітний п'ятачок землі від німецьких танків.

В «Гарячому снігу» час стисло навіть щільніше, ніж у повісті «Батальйони просять вогню». «Гарячий сніг» - це недовгий марш выгрузившейся з ешелонів армії генерала Безсонова і бій, так багато що вирішив долю країни; це стылые морозні зорі, два дні і дві нескінченні грудневі ночі. Без ліричних відступів, ніби у автора від постійної напруги перехопив подих, роман «Гарячий сніг» відрізняється прямотою, безпосереднім зв'язком сюжету з справжніми подіями Великої Вітчизняної війни, з одним з її вирішальних моментів. Життя і смерть героїв роману, самі їхні долі висвітлюються тривожним світлом справжньої історії, в результаті чого все знаходить особливу вагомість, значущість.

Назва: Гарячий сніг
Автор: Юрій Бондарєв
Озвучує: Юрій Заборовський
Рік випуску: 2007
Жанр: Роман,історія
Видавництво: Ніде не купиш
Аудіо кодек: MP3,128 kbps
Тривалість: 17:10:44
Розмір: 942 Мб

Скачати Бондарєв Юрій - Гарячий сніг (Аудіокнига)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Бондарєв Юрій - Гарячий сніг (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.