UAstream.Net » Новинки технологій » Електроскейтборд Trail Rider (Відео)

http://img207.imageshack.us/img207/5318/trailrider1.jpg

Не вистачає грошей на позашляховик, який, до того ж жере бензину, як не у себе? Тоді варто звернути увагу на всюдихідний электроскейтборд Trail Rider, розгінної динаміки якого можуть позаздрити багато автомобілів.

 

Цей чотириколісний монстр з 850-Вт мотором може розганятися до своєї максимальної швидкості в 45 км/год всього за 1.9 секунд. Так, при старті динаміка для їздця значна, особливо якщо пригадати, що йому треба стояти і бути в пристойному обмундируванні. Управління здійснюється через провідний джойстик, який при бажанні можна прикріпити до долоні. Заряду Trail Rider вистачає на те, щоб проїхати близько 25 кілометрів - цілком вистачить, щоб насолодитися принадностями бездоріжжя. Ось тільки важить цей транспорт» не багато, не мало 40 кг.

Ціна? $6100. Дорого? Тоді залишаються тільки вбиті Запорожці, Жигулі або Волги за $1000 і то якщо пощастить.

http://gnarboards.com/images/Electric_Skateboard_Gnarboards_Trail_Rider_01.gif

http://gnarboards.com/images/Electric_Skateboard_Gnarboards_Trail_Rider_02.gifhttp://gnarboards.com/images/Electric_Skateboard_Gnarboards_Trail_Rider_03.gif

Джерело: gagadget.com

 

Скачати Електроскейтборд Trail Rider (Відео) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.