UAstream.Net » Ігри » Air Conflicts: Pacific Carriers (Rus/Eng)
Air Conflicts: Pacific Carriers (Rus/Eng)

Air Conflicts: Pacific Carriers - це абсолютно новий тип авиасимулятора в поєднанні з аркадним ігровим процесом. Ви можете командувати цілим авіаносцем, досліджувати і захищати його. Також ви можете керувати цілими эскадрильями і індивідуально оснащувати ваші літаки. Це набагато більше, ніж просто авіасимулятор!

Особливості гри:
» Набагато більше, ніж просто авіасимулятор! Ви - капітан авіаносця на тихоокеанському театрі бойових дій часів Другої Світової Війни. » У вашому розпорядженні знаходиться повний авіаносець! Приймайте рішення, грунтуючись на інформації, отриманої від адмірала. » Захищайте ваш авианосцец! Управляйте оружийными установками корабля в режимі виживання. » Пройдіться по палубі вашого авіаносця! Розблокуйте нові місії, вивчаючи палубу вашого авіаносця. » Керуйте цілими эскадрильями! У певних завданнях ви зможете керувати не одним літаком, а цілими эскадрильями одним разом. » Оснащувати ваші літаки реально існуючим озброєнням! Всі можливі конфігурації озброєння, засновані на цих моделях. » Ця гра ні в життя вам не набридне! Безліч одиночних та іноваційних мережевих режимів гри. » Переживіть найвідоміші сутички часів Другої Світової! Опинитеся в самому центрі таких боїв, зіткнення бути Мидуэе, напад на Перл-Харбор і битва при півострові Уейк. » Величезний вибір бойових кораблів і літаків! У грі представлено 4 авіаносці, 21 військовий корабель і 12 різних літаків.

Інформація про гру
Назва: Аси Тихого океану
Оригінальна назва: Air Conflicts: Pacific Carriers
Жанр: Arcade / Flight Combat / 3D
Тип видання: Піратка
Мова: Російська / Англійська
Таблетка: Вшита (FAIRLIGHT)
Розмір: 2.04 GB

Системні вимоги:
Операційна система: Microsoft Windows XP / Vista / 7
Процесор: Intel/AMD з тактовою частотою 1,8 ГГц
Оперативна пам'ять: 1.5 Гб (2 Гб для Vista / 7)
Відеокарта: Відеокарта з 512 Мб відеопам'яті і підтримкою Shader 3.0
Вільне місце на ЖД: 4.5 Гб

Установка гри:
1. Змонтувати образ в DAEMON Tools або Alcohol.
2. Встановити гру.
3. Грати.

Завантажити Air Conflicts: Pacific Carriers (Rus/Eng)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Air Conflicts: Pacific Carriers (Rus/Eng) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.