UAstream.Net » Мобільний » Act 1 Video Player 3.14.0 (Android)
Act 1 Video Player 3.14.0 (Android)


Программа Act 1 Video Player 3.14.0 є повнофункціональним відео-плеєром для мобільних апаратів під керуванням системи Android. Багато хто користувачі відзначають, що Act 1 Video Player є найбільш продаваною утилітою в мережі інтернет. Сьогодні ця програма повністю доступний для скачування.

Додаток має величезний список можливостей. Користувач може створювати власні плейлисти і відтворювати їх у випадковому порядку. Для пристроїв Android 2.0 і новіший доступні створення мініатюр відеозапису. Щоб налаштувати файл відео для зручного перегляду скористайтеся параметром зума. Також плеєр підтримує показ субтитрів. Щоб відзначити цікаві моменти з відеоролика, користувач може скористатися закладками. Важливо сказати, що Act 1 Video Player має не тільки функцією перемотування, але і регулюванням яскравості екрану. При бажанні користувач може перейменувати або взагалі видалити відеоматеріал. Однак найбільш позитивний аспект його в тому, що утиліта здатна запам'ятати, де ви закінчили дивитися відео, і потім розпочати трансляцію неодмінно з даного місця.





Android: 1.6 і вище.
Мова: Англійська
Розмір: 1.3 mb


Скачать бесплатно программу Act 1 Video Player 3.14.0 для Android


Скачати Act 1 Video Player 3.14.0 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.