UAstream.Net » Ігри » Counter-Strike: Point Blank (Rus)
Counter-Strike: Point Blank (Rus)

Counter-Strike(Point Blank) - Це вибуховий action базанный на Counter Strike 1.6. Модифікація обіцяє мати місце справжньою грою, хоч і база її на певний момент варто лише тільки на платформі 1.6 але надії не згасають з приводу 1.7 Поки скільки встановлено 5 карт, але діяч обіцяє додати ще. Так само встановлені нові моделі, намагаючись зробити гру дуже схожою на PB. Нове меню покупки викликається кнопкою "Т" (брати спорядження необхідно перед список invertory) саме дохід зброї схоже з cso-nst. У грі присутні дві стрункі моделі знаряддя Kriss S. V, M-210 і т. Д. Лад змінюється клавішею "В". Сама жарт надзвичайно страшно нагадує Counter Strike, скільки графікою, що фізикою і геймплеєм, а так боротьбою спецназу проти терористів. У даній грі озброєння купується за образом за ігрову валюту, безпричинно і за справжню. З часом обладунки зношується і його треба виконувати, знаряддя з донаторского магазину не зношується. Вибір екіпіровки в якій ви будете вести війну неабияк різноманітний: пістолети, ножики, снайперські гвинтівки, штурмові гвинтівки, автомати, гранати, кулемети.

Зброя не гріх змінювати, але тільки після погибелі, так що ви можете підбирати екіпіровку навіть у сезон погибелі. POINT BLANK має 4 режиму переймів: підрив, командне сутичка, виживання, руйнування. Кожна карта підтримує до 16 гравців, по 8 гравців з кожної сторони. Є деякі карти, грати на яких дозволено лише в одному режимі. Також дозволено оцінювати обмеження на карти, наприклад битви тільки на ножиках, снайперських гвинтівках і т. Д. Персонажі в грі прокачуються і отримують звання. Отримують досвід персонажі з допомогою місій і від звичайних вбивств. За місії дають медалі, які необхідні на відкриття новітніх звань. В POINT BLANK звання виготовлені гілкою талантів з розгалуженнями. Гравець може користуватися приз а від 2-ух звань, а при досягнення високого рівня стає доступна 3 заглиблення в інтересах звань, завжди призи в углублениех не гріх поміняти на свій розсуд. Завдання в грі POINT BLANK досить однакові: знищити персонажа з спеціального знаряддя, вбити персонажа з спеціальним знаряддям, підірвати гранатою противника, зробити вбивство в голову, знищити до деякої міри супротивників за 1 зміст і т. д

Особливості гри:
Карти:
dm_burninghall
dm_crackdown
fy_pb_library
dm_mstation
dm_midnightzone
de_luxville

Інформація про гру:
Назва: CSPB
Жанр: Action
Мова: російська
Вакцина присутній
Розмір: 493 mb

Системні вимоги:
Процесор: 1,7 ГГц (рекомендується 2,4 ГГц)
Пам'ять: 256 Мб (рекомендується 512 Мб)
Відеокарта: 128 Мб, DirectX 9.0c
Аудіокарта: Сумісна з DirectX® 9.0с
Вільне місце на ЖД: 3 ГБ
DVD-привід: Не потрібно

Скріншоти:
Counter-Strike: Point Blank (Rus) Counter-Strike: Point Blank (Rus)

Скачати Counter-Strike: Point Blank (Rus)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Counter-Strike: Point Blank (Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.