UAstream.Net » Ігри » Космічні рейнджери HD: Революція v.2.1.1667 (2014/Rus/RePack від xatab)
Космічні рейнджери HD: Революція v.2.1.1667 (2014/Rus/RePack від xatab)

«Космічні рейнджери HD: Революція» - офіційне самостійне доповнення до культового вітчизняного проекту «Космічні рейнджери 2», розроблене компанією РНК-Games у співпраці з фанатами серії.

Особливості гри:
* «Космічні рейнджери HD: Революція» представляє собою унікальне поєднання декількох жанрів. Романтика космічних мандрів і пригод, тактика планетарних боїв і стратегія звільнення захоплених ворогом систем - все це є в грі. Тут заняття для себе знайдуть навіть любителі аркадних битв і текстових квестів. Важко уявити собі більш багатогранну гру!
* У всесвіті гри все взаємопов'язане - це великий і неймовірно цікавий світ, який може жити і розвиватися самостійно, без вашої участі! Це понад 60 зоряних систем, які включають понад 250 населених розумними істотами планет і станцій, а також безліч інших космічних об'єктів, з якими можна взаємодіяти.
* У всесвіті гри курсують сотні кораблів, керованих комп'ютерними пілотами. Це мирні і військові судна, кораблі піратів і загарбників-доминаторов, а також більше 50 рейнджерів - ваших прямих конкурентів у справі звільнення галактики від навислої над нею загрози. Вони здійснюють міжзоряні перельоти, торгують, б'ються, закуповують нове обладнання і озброєння - загалом, незалежно від того, займаються своїми справами.
* Ви можете вибрати, за яку з 5 рас, що населяють галактику, будете грати, та скористатися її унікальними рисами для досягнення своїх цілей.
* В світі гри можна і просто жити! Ви вільні займатися тим, чим подобається: виконувати квести, торгувати, брати участь у планетарних битвах, битися з доминаторами або займатися піратством в системах Коаліції.
* Кому-то сподобається система льотних звання, що присвоюються за збиті кораблі, а хтось захопиться збиранням мікромодулів і накопиченням досвіду, що дозволяє удосконалювати 6 навичок пілота.
* Завершити гру можна різними способами: наприклад, знищити доминаторских босів або ж спробувати з ними домовитися. Тому світ «Космічних рейнджерів» доведеться за смаком і закоренілим воякам, і переконаним пацифістам.
* Завдяки унікальній системі діалогів всі кораблі спілкуються між собою: радять вигідні торгові маршрути, вимагають грошей за проїзд, просять про допомогу, пропонують укласти військовий альянс або здійснюють один з одним комерційні угоди.
* Велика кількість стандартних видів обладнання та артефактів з унікальними властивостями дозволяє максимально урізноманітнити оснащення свого корабля.

* Головними особливостями доповнення «Революція» є:
- Нова додаткова сюжетна лінія. Завершивши одну з гілок, можна закінчити гру або продовжити проходження решти сюжету. В залежності від ваших дій зміниться майбутнє всього населеного світу: ви можете покласти кінець піратському навалі або, навпаки, поставити на коліна перед агресорами всю Коаліцію!
- Масштабна технічна модернізація. Тепер гра підтримує весь спектр сучасних дозволів, включаючи широкоекранні, вертикальну синхронізацію і згладжування (в режимі планетарних битв), роботу з багатоядерними конфігураціями, великими обсягами оперативної пам'яті. Також програма без проблем запускається на всіх сучасних операційних системах.
- Нове музичне супровід. Ви почуєте більше п'ятнадцяти оригінальних музичних тем, які дозволять вам ще глибше зануритися в дивовижну всесвіт «Космічних рейнджерів».

* Інші нововведення:
- Більше десятка планетарних текстових квестів.
- Більше п'ятнадцяти карт планетарних боїв роботів.
- Більше двадцяти урядових завдань.
- Унікальні несюжетные скриптові події.
- Різноманітне обладнання та мікромодулі.
- Можливість пройти усі карти аркадних боїв з головного меню гри.
- І багато, багато іншого!

Системні вимоги:
Операційна система: Windows® XP / Windows® Vista / Windows® 7 / Windows® 8
Процесор: Intel Pentium 4 2.5 GHz / AMD Athlon XP 3200+ (2200 MHz) ;
Оперативна пам'ять: 1 Гб
Відеокарта: GeForce 7800 GT 512 Mb / Radeon 1800 Pro 512 Mb or similar;
Звукова карта: 100% DirectX 9 compatible sound card
Вільне місце на жорсткому диску: 2 ГБ of free space;

Особливості ріпаку:
Особливості Repack:
- За основу взята ліцензійна копія гри поширювана в Steam (від 15 квітня 2014 р)
- Версія гри 2.1.1667
- Нічого не вирізане/не перекодировано
- Час установки 7 хвилин
Repack від xatab

Зміни від 15.04.2014
Гра оновлена до версії v. 2.1.1667

Інформація про гру:
Назва: Космічні рейнджери HD: Революція
Оригінальна назва: Space Rangers HD: A War Apart
Жанр: Adventure (I-Fiction) / Strategy (Real-time) / Arcade / RPG / 3D / Top-down / Privateer/Trader / Compilation
Версія:v.2.1.1667
Мова: Російська
Тип видання: Repack (Ліцензії)
Таблетка: Вшита (DWORD/CODEX)
Розмір файлу: 1.74 GB

Космічні рейнджери HD: Революція v.2.1.1667 (2014/Rus/RePack від xatab) Космічні рейнджери HD: Революція v.2.1.1667 (2014/Rus/RePack від xatab) Космічні рейнджери HD: Революція v.2.1.1667 (2014/Rus/RePack від xatab)

Скачати Космічні рейнджери HD: Революція v.2.1.1667 (2014/Rus/RePack від xatab)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Космічні рейнджери HD: Революція v.2.1.1667 (2014/Rus/RePack від xatab) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.