UAstream.Net » Ігри » DiRT 3 v.1.2 + 10 DLC (2014/Rus/Eng/RePack від R.G. Games)
DiRT 3 v.1.2 + 10 DLC (2014/Rus/Eng/RePack від R.G. Games)

[B]DiRT 3[/b] вас чекає величезна кількість автомобілів, ще більше трас і випробувань, ніж в будь-який інший ралійної гонці. Більше 50 справжніх автомобілів, які брали участь у змаганнях впродовж п'яти десятиліть цього спорту. Стати професійним гонщиком на бездоріжжі і покажіть свої можливості в режимах заїзду з перешкодами!
Європа, Африка та США підданий жорсткому випробуванню двигун, коробку передач і, звичайно, самого водія! Кожен зможе знайти свою межу і спробувати подолати його!
Для тих, хто нудьгував по тюнінгу машини, тепер буде доступна можливість повністю змінити вигляд вашої машини, і кожна деталь буде впливати на поведінку вашого залізного коня на дорозі.
Бийтеся з одним в мультиплеер, обженете всіх, станьте найкрутішим в турнірній таблиці і візьміть участь у захопленні прапора або в затягивающем режимі уворачивания від зомбі-машин.

[b]Особливості гри:[/b]
«DiRT3: Повне видання», що увібрало всі вийшли доповнення, включає 12 додаткових трас в двох нових ігрових зонах, 13 машин і більше 50 кольорів для них. Проявіть себе у фрістайл-режим «Джімхана», візьміть участь в ралі, випробуйте свою водійську майстерність в ралі-кросі, вступивши в суперництво з віртуальними супротивниками, з іншими гонщиками по мережі або на розділеному екрані. Підкорити найскладніші траси у Фінляндії, Монако, Токіо. Сніг, дощ, бруд - будьте готові до будь-яких сюрпризів погоди вдень і вночі!
Грандіозний автопарк. У грі представлені знамениті ралійні авто кількох останніх десятиліть ХХ століття, які не залишать байдужим жодного прихильника гонок.
Віртуози керма. Новий режим «Джімхана» дозволить кожному показати свою майстерність на спеціально обладнаних майданчиках, виконуючи всілякі запаморочливі автотрюки - дрифты, стрибки з трампліну, «поліцейські розвороти».
І в дощ, і в сніг. Гонщики можуть випробувати себе, беручи участь у змаганнях за складних погодних умовах, а також вночі.
Навколо світу. Спортсменам доведеться подолати чимало складних трас ралійного чемпіонату, розташованих в Європі, Африці, Сполучених Штатах Америки.

[b]10 DLC:[/b]
Free Carpack
Teams Cars and Unlock pack
Power and Glory car pack
Mud and Guts Pack
Monte carlo track pack
X Games Asia Track PAck
Ken Block Special Pack
Mini Gymkhama special pack
Colin McRAe Vision Charity Pack
Horn pack

[b]Особливості релізу:[/b]
Видалена вся озвучка, крім зазначеної
Не перекодировано
Вибір варіанта установки
Версія 1.2.0.0
All DLC
Установка додаткового П.О. (опціонально)
Реліз підготовлено Baracuda UA для RG Games

DiRT 3 v.1.2 + 10 DLC (2014/Rus/Eng/RePack від R.G. Games) DiRT 3 v.1.2 + 10 DLC (2014/Rus/Eng/RePack від R.G. Games) DiRT 3 v.1.2 + 10 DLC (2014/Rus/Eng/RePack від R.G. Games)

[b]Системні вимоги:[/b]
v Операційна система: Microsoft Windows XP (SP3) /Windows Vista (SP1) / Windows 7
v Процесор: Intel Pentium Core 2 Duo з частотою 2,4 ГГц або AMD Athlon X2 з частотою 2,8 ГГц
v Оперативна пам'ять: 1 Гб
v Відеокарта: з 256 МБ відеопам'яті і підтримкою шейдерів 3.0
v Звукова карта: Сумісна з DirectX 9.0c
v Вільне місце на жорсткому диску: 14 Гб

[b]Жанр:[/b] Arcade, Racing
[b]Мова:[/b] Російська, Англійська
[b]Локалізація:[/b] Бука
[b]Версія:[/b] 1.2.0.0
[b]Тип видання:[/b] Переупакованная ліцензія
[b]Таблетка:[/b] Вшита (Skidrow)
[b]Розмір:[/b] 4.09 GB

[b]Завантажити DiRT 3 v.1.2 + 10 DLC (2014/Rus/Eng/RePack від R.G. Games) [/b]
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати DiRT 3 v.1.2 + 10 DLC (2014/Rus/Eng/RePack від R.G. Games) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.