UAstream.Net » Ігри » Return to Castle Wolfenstein Антологія 7in1 (2014/Rus)
Return to Castle Wolfenstein Антологія 7in1 (2014/Rus)

Дія Return To Castle Wolfenstein розгортається в 1943 році під час Другої Світової Війни, коли Третій Рейх будь-яку ціну намагався повернути хід війни в свою користь. Німецькі фахівці з секретних підрозділів СС ставили жорстокі експерименти над людьми, намагаючись використовувати магію і науку в одному флаконі. Наймасштабнішим проектом нацистів стала операція "Resurrection", яка, за чутками, була якимось чином пов'язана з одним з найбільш зловісних воєначальників минулого... Стривожені такою активністю, США одного за іншим стали посилати в стан ворога найдосвідченіших своїх агентів, проте всі вони, схоже, згинули в катівнях гестапо. Однак Вам, агенту Біллі Блашковичу, пощастило - потрапивши в полон, ви змогли нейтралізувати охоронців і відібрати в нього пістолет. Тепер перед вами - довгий шлях до свободи, крізь руїни старого замку і лиховісні катакомби. Якщо ви зможете вижити, вам належить розладнати плани самого Генріха Гіммлера, зірвати проект "Uber Soldat" і не допустити повернення в цей світ великого і жахливого Генріха I.

Особливості гри:
v Краща гра 2001 року і один з кращих шутерів своєї епохи!
v Зброя на всі випадки життя. У вашому розпорядженні виявиться як реально існуюча зброя німецьких і союзних армій, так і фантастичні експериментальні зразки.
v Класичні мережеві війни. Безліч режимів у колективних баталій Return to Castle Wolfenstein.

Return To Castle Wolfenstein
Німці - домагаються світового панування з допомогою заборонених нордичних окультних наук і нелюдських дослідів лікарів-убивць. Ви американський рейнджер, Віллі Блажкович. Перед вами поставлено завдання повернутися в замок Вольфенштайн і зруйнувати підступні плани нацистів на чолі з рейхсфюрером СС Генріхом Гіммлером. Знищіть зло, що виривалося з підвалів Гестапо і Суспільства Аненербе. Провал операції неможливий. Якщо план Гіммлера вдасться, то війна для Союзних Військ закінчена... і війна закінчена для всього вільного світу. Бий фашистську гадину! Перемога буде за нами!

Operation Trondheim 1 - Special Forces
Перша частина трилогії Operation Trondheim. Німецькі війська окупували норвезький порт Трондхейм, де розташований дуже важливий військовий об'єкт - радар, який покриває північні моря... З-за цього війська союзників виявилися відрубаними від підтримки з півночі: німці перехоплюють всі конвої забезпечення. Ваше завдання - знищити всяку ціну радар в Тронхеймі і дочекатися висадки основних сил союзників. Провал операції не допустимо

Operation Trondheim 2 - Red Alert
На цей раз гравцеві належить переметнутися на бік військ СРСР, які були послані в трондхеймский порт для одержання особливо важливих шифрувальні коди... Хто ж знав, що в групі смертників-салаг виявиться людина змінила хід війни для всього північного європейського фронту. І найважливіше - цей чоловік російська, самий простий колгоспник, який вплутався в шпигунські ігри Розвідки СРСР. Пройдіть всі 10 карт в захоплюючій історії про молодого розвідника перевернув все з ніг на голову! Натовпи ворогів - фашисти переслідують вас з рівня на рівень, вони плодяться як гриби після дощу! Не можна зупинятися, треба йти тільки вперед!

Operation Trondheim 3 - Iron Cross
23 червня 1941 року на норвезькі берега був висаджений англійський десант, метою якого був порт Трондхейм - стратегічно важливий об'єкт для розквартированих там німецьких сил. Цінність порту полягала у latitude, завдяки якому німецька розвідка перехоплювала всі пересування Союзників по північних морях. Ситуація загострилася ввечері 24 червня, коли близько Трондхейма з'явилися несподівані гості: Спец. Війська Радянської Армії, дуже нечисленні головорізи з єдиним завданням - захопити коди шифровок будь-яку ціну, навіть якщо на шляху встануть союзники. Розгорівся конфлікт між трьома силами - росіянами, німцями й англійцями - єдиний у своєму роді за всю історію Другої Світової Війни! Заключна частина трилогії Operation Trondheim! Пройдіть всю нову кампанію за рядового Адама Штека, який зіграв вирішальну роль у битві за порт Трондхейм!

Return To Castle Wolfenstein - Project 51
Неофіційне доповнення до улюбленого всіма Вульфу від естонської команди розробників MapCenter! Йде Друга Світова Війна. Німецькі конструктори розробляють нову зброю, яка може докорінно змінити хід війни. Англійська розвідка вирішує заслати диверсанта і зірвати цей секретний проект.

Return To Castle Wolfenstein - Time Gate
Секретні випробування на есмінці Елдрідж в 1944 році - небилиця стала страшною реальністю. Подібні випробування по переміщенню армії в часовому просторі проводилися і німецьким командуванням у старих катакомбах замку Wolfenstein. Йде 1945 рік, вченим фашистської Німеччини вдалося встановити Браму Часу, почалися секретні випробування. Ставка Гітлера отримує підтвердження про можливості перекидання військ в часовому просторі з метою зміни ходу війни. Ви абсолютно випадково стаєте свідком цих подій, випробувавши дію установки на власній шкурі. Що ж, пан учений, ласкаво просимо в замок! У вас тепер тільки один варіант залишитися в живих - прокладати шлях зброєю до брами, в нерівному бою прострілюючи голови досвідчених солдатів СД СС. Парабелум, МР-40, гранати, гвинтівки, багатоствольний кулемет, вогнемет - тут все буде до речі.

Return To Castle Wolfenstein - Сталінград
Це історія про звичайного героя Другої Світової, про долю якого не було відомо до 1996 року. Взвод Геннадія Лугового прикривав відхід радянських військ з передмість Сталінграда, однак, сам він зі своїми товаришами потрапив в оточення. Геннадію вдалося сховатися в міських руїнах. Він почав здійснювати диверсії проти німецьких загарбників і зібрав загін таких же втікачів і забутих воїнів, які встигли завдати відчутної шкоди ворогові.
Єдина можливість вціліти - прорвати смертельне кільце добре озброєних окупантів.
Сюжет, повністю відповідний реальним подіям, нові карти з набагато більш важко прохідною місцевістю, руїни будинків, з вікон яких ріжуть снайпери, сотні німецьких солдат, більше 10 рівнів в яких доведеться орудувати вже поодинці трофейним МР-40., Люгером і штурмовою гвинтівкою. Не забудь і про останній патрон для себе!

Системні вимоги:
Операційна система: Windows XP / Vista / 7
Процесор: 800 МГц
Пам'ять: 128 Мб
Відеокарта: 64 Мб , DirectX 8.0
Аудіокарта: сумісна з DirectX
Вільне місце на ЖД: 1.5 Гб
CD-привід: 4х

Установка:
1. Распоковать архів
2. Запустити файл.ехе
3. Встановити.
4. Грати.

Інформація про гру
Жанр: Action (Shooter), 3D, 1st Person
Мова: Російська
Таблетка: Не потрібно
Розмір: 1.33 Gb (+5% для відновлення)

Return to Castle Wolfenstein Антологія 7in1 (2014/Rus)Return to Castle Wolfenstein Антологія 7in1 (2014/Rus)Return to Castle Wolfenstein Антологія 7in1 (2014/Rus)

Скачати Return to Castle Wolfenstein Антологія 7in1 (2014/Rus)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Return to Castle Wolfenstein Антологія 7in1 (2014/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.