UAstream.Net » Ігри » Angry Birds: Anthology (2014/Eng/RePack by KloneB@DGuY)
Angry Birds: Anthology (2014/Eng/RePack by KloneB@DGuY)

Angry Birds - відмінна аркадна гра, в якій ви повинні допомогти птахам відібрати назад яйця, вкрадені злісними свинями. Атакуйте свиней своїми бойовими пташками, руйнуючи їх зміцнення. Кожен рівень унікальний і вимагає свого підходу.
Angry Birds Rio - продукт партнерства Rovio і 20th Century Fox. У грі дія відбувається в чарівному місті Ріо, куди, після викрадення, були доставлені, які полюбилися багатьом, Злі Пташки. В кінцевому підсумку вони йдуть від викрадачів і відправляються рятувати своїх друзів, Blu і Jewel - рідкісних папуг і героїв мультфилма "Ріо" від 20th Century Fox.
Angry Birds Space відправляється в космос! Після того, як гігантський кіготь викрадає їх яйця, Сердиті птахи переслідують його в червоточину і рухаються по дивній нової галактиці - оточеній космічними свинями! На щастя, у Сердитих птахів є власна наддержава...

Angry Birds Seasons - 17 березня - день пам'яті покровителя Ірландії, святого Патріка (St. Patrick's Day). Святий Патрік, за переказами, приніс християнство на язичницький острів і вигнав усіх змій. На честь святого Патріка влаштовується парад з піснями і танцями, ірландське пиво ллється рікою, а люди надягають зелений одяг. Світ містить всього 15 рівнів і 2 золотих яйця, які вам доведеться знайти. Другий світ - це "Свині і Поцілунки", тема до дня Святого Валентина. Світ містить всього 15 рівнів плюс 3 закритих рівня і природно золоті яйця. В оновленні багато рожевих тонів і пухнастих хмар, поряд з крилатими подарунками у формі сердець...Романтика, одним словом! Третій світ - це «Вітаємо зі святом!» складається з 25 рівнів і спеціального бонусного рівня, де можна заробити три зірки. Кожен рівень відповідає даті в грудні, тобто 1-й рівень - це 1-е грудня, а 25-й рівень - відповідно, 25-е грудня. Рівні в грі відкривалися поступово, тобто останній 25-й рівень розблокували 25-го числа, в різдво. На даний момент всі рівні вже відкриті. Різдвяна тема - ймовірно, одна з найбільш складних у всесвіті Angry Birds. В основному, у вашому розпорядженні всього три пташки, так що ваш успіх повністю залежить від вашого вміння і удачі. Також у цій темі дуже багато бонусних предметів у вигляді подарункових коробок. Четвертий світ - це «Витівка або частування», дитяча забава в Хеллоуїн. Тут вас чекає три набори по 15 рівнів, а також бонусний рівень, де можна заробити три зірки. Природно, буде багато гарбузів не тільки в оформленні рівнів, але навіть на костюмах цих злодійкуватих свиней.

Angry Birds Star Wars - це найбільша пригода птахів, в яке вони коли-небудь потрапляли! Давним-давно десь в далекій галактиці група птахів об'єдналася для боротьби з загрозою галактики, яку несли імператорські свині! Таємним ударом вони здобули свою першу перемогу, і в той же час їх шпигунам вдалося вкрасти секретні розробки зброї Імперії! Птахи поспішають доставити отримані матеріали в свій табір, і тепер вони потребують вашої допомоги! У цій грі ви зіткнетеся обличчям до обличчя зі знаменитим героєм зоряних воєн - Дартом Вейдером, а також Темним Лордом Свиней! Ви можете стати майстром-джедаєм і відновити свободу галактики! Вас чекає більше 80 рівнів в найбільш знакових місцях, уникайте пастки імператорських свиней, лазерні турелі і т.п. щоб отримати три зірки! У грі реалізована нова бойова механіка - використання світлових мечів, бластерів і т.п. Удосконалювати навички своїх птахів з кожним раундом і зробити їх сильніше!

Системні вимоги:
Операційна система: Windows® XP/Vista/Windows® 7
Процесор: 2GHz
Оперативна пам'ять: 512 MB
Відеокарта: 3D-відеоадаптер сумісний з DirectX, 128 МБ
Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX® 9.0с
Вільне місце на жорсткому диску: 49,2 МБ

Особливості RePack'a:
нічого не перекодировано
вирізана система оновлень (щоб не злітала реєстрація)
вбудовані новорічні рівні в Seasons (інтернет більше не знадобиться)

Додаткова інформація:
При першому запуску гри буде потрібно активація. Натисніть на Activate Full Version! введіть FACK-FACK-FACK-FACK, потім натисніть на Redeem Code і введіть FACK-FACK-FACK-FACK
Перемикати режим гри У вікні / На весь екран можна клавішами ALT+Enter
Налаштування гри можна змінити в config.lua (відкривається в блокноті)
Збереження гри лежать тут:
Angry Birds: RovioAngry Birds
Angry Birds: Rio: RovioAngry Birds Rio
Angry Birds: star wars: RovioAngry Birds Seasons
Angry Birds: Space: RovioAngry Birds Space
Якщо при запуску будуть з'являється помилки:
Texture is too large:2048x2048,maximum supported size:1024x1024 спробуйте оновити драйвера на відеокарту.
Додаток не було запущено, оскільки воно було некоректно налаштовано... встановіть Microsoft Visual C++ 2005/2008/2010 Redistributable Package.
Додаткові ключі установки:
/S тиха установка/видалення гри [без діалогів]
/D=шлях задати папку для установки гри*
/NCRC відключити перевірку цілісності інсталятора
завжди прописуйте цю команду тільки в кінці рядка! Приклад: setup.exe /S /NCRC /D=C:GamesMy Test Game

Оновлені версії:
Angry Birds до 4.0.0
Angry Birds: Rio до 2.0.0
Angry Birds: Star Wars до 1.5.0

рік випуску: 2009-2014
Версія: Angry Birds 4.0.0 / Angry Birds: Rio 2.0.0 / Angry Birds: Seasons 4.0.1 / Angry Birds: Space 1.6.0 / Angry Birds: Star Wars 1.5.0 / Angry Birds: Star Wars II 1.2.1
Жанр: Logic / Puzzle / Arcade / 2D / Casual
Мова інтерфейсу: англійська
Таблетка: вбудована
Розмір: 491,49 Мб

Angry Birds
Angry Birds: Anthology (2014/Eng/RePack by KloneB@DGuY) Angry Birds: Anthology (2014/Eng/RePack by KloneB@DGuY)Angry Birds: Anthology (2014/Eng/RePack by KloneB@DGuY)

Angry Birds: Rio
Angry Birds: Anthology (2014/Eng/RePack by KloneB@DGuY)Angry Birds: Anthology (2014/Eng/RePack by KloneB@DGuY)Angry Birds: Anthology (2014/Eng/RePack by KloneB@DGuY)

Angry Birds: Seasons
Angry Birds: Anthology (2014/Eng/RePack by KloneB@DGuY)Angry Birds: Anthology (2014/Eng/RePack by KloneB@DGuY) Angry Birds: Anthology (2014/Eng/RePack by KloneB@DGuY)

Angry Birds: Space
Angry Birds: Anthology (2014/Eng/RePack by KloneB@DGuY){12}Angry Birds: Anthology (2014/Eng/RePack by KloneB@DGuY)

Angry Birds: Star Wars
Angry Birds: Anthology (2014/Eng/RePack by KloneB@DGuY)Angry Birds: Anthology (2014/Eng/RePack by KloneB@DGuY)Angry Birds: Anthology (2014/Eng/RePack by KloneB@DGuY)

Скачати Angry Birds: Anthology (2014/Eng/RePack by KloneB@DGuY)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Angry Birds: Anthology (2014/Eng/RePack by KloneB@DGuY) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.