UAstream.Net » Ігри » Factorio (2014/Rus/Eng/ALPHA)
Factorio (2014/Rus/Eng/ALPHA)

Factorio - 2D-гра в якій вам належить підготувати чужу планету для комфортного проживання земних жителів! Ви будете добувати ресурси, досліджувати технології, будувати інфраструктуру, автоматизувати виробництво, і битися з іноземними ворогами. Використовуйте уяву для проектування своїх фабрик, комбінуйте прості елементи для створення складних структур. Розумно використовуйте навички менеджменту, щоб все це стабільно функціонувала.

2128 рік. Земля страждає від перенаселення. Ресурси закінчуються. Людство на краю колапсу, і його час закінчується...

Уряд Землі відправило у всі куточки всесвіту космічні зонди, для пошуку придатних для життя планет.
Хороші новини прийшли від LCX-75, маленької планети перебуває в 17.2 світлових роках від Землі.
Попередні тести виявилися дуже позитивними. Були виявлені примітивні ознаки життя. Атмосфера придатна для життя та виявлено присутність води.
Також були виявлені великі поклади давніх ресурсів, які на Землі вже давно закінчилися, таких як вугілля, залізо і мідь.

Земне уряд вирішив відправити туди експедицію, для підготовки планети до прибуття кількох мільйонів людей які живуть на Землі.
Експедицію очолив капітан Рейнольдс, відомий по створенню земної колонії на Місяці. Люди Землі з надією спостерігали за удаляющимся кораблем...
Через кілька років, корабель експедиції нарешті наблизився до пункту свого призначення. Обслуговуючі корабель андроїди розбудили команду і запустили процедуру приземлення. Планета вже було видно неозброєним поглядом, і це було прекрасне видовище. Капітан Рейнольдса стояв у своїй каюті і спостерігав за наближення планетою. "Ось він, новий будинок для понад 5 мільйонів людей.

Умови на Землі стають все гірше з кожним днем. Уряд Землі у відчайдушній спробі полегшити ситуацію вже відправило до цієї планеті більшу частину колонізаційного флоту. У нас є близько 10 років, щоб підготувати планету для нових поселенців. Ось це завдання! Зі мною кращі люди та найкраще обладнання, але я впевнений, що робота буде пекельною. Навіть не уявляю що буде, якщо ми програємо..."

В той же день капітан Рейнольдс прокинувся на поверхні планети, серед уламків свого рятувальної капсули. І судячи з усього інших живих не було. Хто ж тепер підготує планету для колонізації? Перші поселенці вже летять сюди через безкрайній космос. Сонце сідало, і ніхто не знав, яка небезпека таїться в тіні тих величезних і страшних дерев...

Системні вимоги:
Процесор: Intel Core2 Duo 2.4Ghz or Higher / AMD 3Ghz or Higher
ОЗУ: 2 GB RAM
HDD: ~200 MB HD space
Відеокарта: Nvidia 8600 / Radeon equivalent (2009 era)

Включення російської мови:
Для включення російської мови - Main Menu - Options - Other - Locale (ru). Перезапустити гру.

Установка:
Встановити гру, вибравши версію для своєї ОС

Інформація про гру:
Назва: Factorio
Жанр: Strategy, Simulator
Мова інтерфейсу: Російська, Англійська, MULTI
Тип видання: ALPHA
Розмір файлу: 254.83 Mb

Factorio (2014/Rus/Eng/ALPHA) Factorio (2014/Rus/Eng/ALPHA) Factorio (2014/Rus/Eng/ALPHA)

Скачати Factorio (2014/Rus/Eng/ALPHA)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Factorio (2014/Rus/Eng/ALPHA) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.