UAstream.Net » DVDRip / HDRip / BDRip » Сутінки цивілізації (2011) HDRip | RUS/UKR

Назва: Сутінки цивілізації
Рік виходу: 2011
Жанр: Документальний
Режиссер: Богдан Бутковський, Володимир Демкович


Сюжет: Фільм про реальний стан справ в Світі і Україні. В фільмі розкривається цілий комплекс глобальних проблем, серед яких виділяться: ресурсна, екологічна, генетична, соціально-економічна, та першооснова всіх – культурна криза. Наводяться сучасні тенденції та перспективи розвитку людства. Вказуються основні об’єктивні та суб’єктивні сили, що впливають на хід історії. Поряд з глобальними проблемами у фільмі розглядається сучасне місце і майбутнє України згідно з глобальними тенденціями розвитку.
Це перший фільм громадської організації «Рух «Світанок», що має на меті ознайомити людей з глобальними проблемами сучасності, їх причинами, та перспективами їх розвитку у майбутньому. Фільм є закликом до об’єднання навколо справжніх цінностей і гармонії з навколишнім світом, закликає до створення творчої спільноти по перебудові світу згідно з принципами Концепції Гармонійного Розвитку.


Випущено: Україна
Тривалість: 1:39:55
Оригінальна аудіодоріжка: Українська

Озвучування: Професійне (одноголосе) Микола Булат

 

Формат: AVI
Якість: HDRip
Відео: 720x400, ~1400 kbps
Аудіо 1: Російський 48000Hz 128 kb/s, mp3, Stereo
Аудіо 2: Українский 48000Hz 128 kb/s, mp3, Stereo
Размер: 1.34 GB

Сутінки цивілізації (2011) HDRip | RUS/UKR Сутінки цивілізації (2011) HDRip | RUS/UKR Сутінки цивілізації (2011) HDRip | RUS/UKR

Скачати Сутінки цивілізації (2011) HDRip | RUS/UKR скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.