UAstream.Net » Ігри » Septerra Core: Legacy of the Creator V.1.04 (2014/Rus/Eng/RePack)
Septerra Core: Legacy of the Creator V.1.04 (2014/Rus/Eng/RePack)

Гра Septerra Core: Legacy of the Creator - На початку часів, Творець приніс у цей світ дорогоцінні камені, з усіма їхніми таємницями. Один з цих дорогоцінних каменів був Septerra - з таємницею, прихованою глибоко в її ядрі. Сім різних континентів, звані Світовими Оболонками, були оболонками Ядра. Ядро це гігантський біо - комп'ютер, що управляє обертанням континентів. Стародавні легенди повідомляють, що одного разу у віддаленому майбутньому, Творець дозволить жителям Септерры керувати ним і збереже їх світ від руйнування...Він створив Подвійні Ключі, щоб відкрити Ядро і отримувати Подарунок Творця.... Небесне Королівство. Але один з ангелів, Гем, повстав проти Творця і інших Ангелів, відданих йому. Засмучений невіруючими, Творець покинув цей світ, залишивши його під владою свого сина Marduk-а.


Marduk зібрав віддані йому сили і повів їх у бій проти Gemma і його військ. Вони боролися протягом ста днів, але жоден з них не зміг отримати перевагу. Тільки коли Marduk бився з Gemma у відвертому поєдинку бій було закінчено. Після перемоги Marduk повідомив, що він повинен приховати Подвійні Ключі від людства. В туманах майбутнього він відчував загрозу - хтось прибуде, щоб зазіхнути на Небесне Королівство. Тільки після того, як з цією загрозою буде покінчено, людство бути здатним знайти Ключі. З тих пір пройшли тисячі років.... і тепер час прийшов.... РПГ з неймовірною графікою і атмосферою!
~ Додаткова інформація
Особливості гри

Стильні сюжет і графіка
Добре опрацьовані персонажі
Оригінальна система магії
Драматичний складний сюжет

Особливості RePack`а

Версія гри: 1.04
Нічого не вирізане / не перекодировано
Час установки ~ 2 хв
Repack від OneTwo


Назва: Septerra Core: Legacy of the Creator
Оригінальна назва: Septerra Core: Legacy of the Creator

Системні вимоги:
ОС: Microsoft Windows XP, Seven
ЦП: Pentium 200 MMX
ВП: 32 Мб
ВК: сумісна з Microsoft DirectX
ЗК: Сумісна з Microsoft DirectX
ЖД: 568 Мб

Платформа: PC
Жанр: RPG
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Англійська / Російська
Ліки: Не потрібно
Розмір: 450.61 Mb Rar (+5% на відновлення)

Septerra Core: Legacy of the Creator V.1.04 (2014/Rus/Eng/RePack)Septerra Core: Legacy of the Creator V.1.04 (2014/Rus/Eng/RePack)Septerra Core: Legacy of the Creator V.1.04 (2014/Rus/Eng/RePack)Septerra Core: Legacy of the Creator V.1.04 (2014/Rus/Eng/RePack)

Скачати Septerra Core: Legacy of the Creator V.1.04 (2014/Rus/Eng/RePack)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Septerra Core: Legacy of the Creator V.1.04 (2014/Rus/Eng/RePack) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.