UAstream.Net » Ігри » Just Cause 2 (2010/RUS/ENG/MULTi6/Steam-Rip від R.G. GameWorks)
Just Cause 2 (2010/RUS/ENG/MULTi6/Steam-Rip від R.G. GameWorks)

Інформація про Гру
Рік випуску: 2010
Жанр: Action (Shooter) / Racing (Cars / Motorcycles / Civil Aviation / Helicopter / Tank / Naval) / 3D / 3rd Person
Мова інтерфейсу: Російська, Англійська, Німецька, Французька, Італійська, Іспанська
Мова озвучення: Російська, Англійська, Німецька, Французька, Італійська, Іспанська
Розробник: Avalanche Studios
Видавець: Eidos Interactive
Тип видання: Ліцензія (Steam-Rip)
Таблетка: Присутній
Формат файлу: .rar
Розмір файлу: 3.95 GB (+5% для відновлення)
Платформа: PC

Про Гру: Пориньте в повне адреналіну вільний пригода. В якості агента Ріко Родрігеза, вашою метою буде знайти і вбити вашого друга і наставника, який зник на острівній рай Панау. Тут, на Панау, ви повинні викликати максимум хаосу на землі, воді і в повітрі, щоб змінити баланс сил. Використовуючи поєднання унікального гака-кішки і парашута, ви зможете виконувати унікальні трюки. На 1000 квадратних кілометрів пересіченій місцевості з сотнями видів зброї і транспортних засобів, Just Cause 2 кидає виклик гравітації і упередженням.

Особливості гри:
- Унікальний вертикальний геймплей. Піднімаються в повітря так, як ні в одній іншій грі. Випробуйте абсолютну свободу в повітрі, використовуючи унікальні парашут і подвійний гак-кішку.
- Неймовірні повні адреналіну трюки. Вільне падіння, бейз-джампінг, серфінг на автомобілях, парасейлінг, скайдайвінг, тарзанка, стрибки по автомобілям, зависання під вертольотами, карабканье по будівлям. Неймовірні можливості у ваших руках.
- Покращений подвійний гак-кішка. Ваш найкращий інструмент став зброєю. Выстрелите двома гаками, і прикріпіть небажаних ворогів до проїжджаючих повз автомобілів, свесьте їх вниз головою з будівлі або скиньте на них висять предмети. Можливості обмежуються тільки вашою фантазією.
- Відкрийте секрети Панау. Вивчіть райський острів, його розмашисті міста, самотні пляжі і високо здіймаються гірські вершини - понад 1000 квадратних кілометрів вашої особистої ігрового майданчика.
- Випробуйте справжню свободу. Сотні завдань можна виконати в будь-якому порядку і будь-яким способом - так, як ви виберете. Коли приходить час відволіктися від завдань Агентства, відкиньтеся назад і отримуйте задоволення від всіх атракціонів, які Панау може вам надати.
- Величезний вибір транспортних засобів. Ловіть повітря на швидкісному мотоциклі, рассекайте море на потужному катері або розстрілюйте всі ракетами з військового вертольота - більш ніж 100 наземних, водних та повітряних транспортних засобів у вашому розпорядженні.

Системні вимоги:
- Операційна система: Windows Vista (SP1)/ Windows 7 / Windows 8
- Процесор: Двоядерний процесор з частотою 2.4Ghz
- ОЗУ: 2 GB RAM / 3 GB RAM
- HDD: 10 GB
- Відеокарта: NVIDIA GeForce 8800GT до NVIDIA GeForce GTS 250

Інформація про релізі:
- Завантажено: 17 червня, 2014
- Версія: 1.0.0.2




Just Cause 2 (2010/RUS/ENG/MULTi6/Steam-Rip від R.G. GameWorks)Just Cause 2 (2010/RUS/ENG/MULTi6/Steam-Rip від R.G. GameWorks)Just Cause 2 (2010/RUS/ENG/MULTi6/Steam-Rip від R.G. GameWorks)


Завантажити гру: Just Cause 2 (2010/RUS/ENG/MULTi6/Steam-Rip від R.G. GameWorks)
Скачати Just Cause 2 (2010/RUS/ENG/MULTi6/Steam-Rip від R.G. GameWorks) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.