UAstream.Net » Книги » Конторович Олександр - Десант попаданцев. Другий шанс для людства (Аудіокнига)
Конторович Олександр - Десант попаданцев. Другий шанс для людства (Аудіокнига)

Новий фатастический бойовик від автора бестселерів «Чорні бушлати», «Чорна піхота» і «Чорна смерть»! Мегапроект сайту «У вихорі часів»! У цьому романі в минуле переноситься вже не диверсант-одинак, а цілий загін «попаданцев»! Наша планета згоріла у вогні ядерної війни. Цивілізація впала під ударами міжконтинентальних ракет, земля агонізує, людство на межі абсолютного вимирання.

Але доля дає людям другий шанс, щоб, відмотавши час назад, запобігти вже трапилася катастрофи. Загін наших сучасників перекинутий на два століття назад, у Північну Америку 1790 року. Збулася мрія «попаданцев» - зберігши власні тіла і всі сучасні знання, забезпечені зброєю і спорядженням XXI століття, без оглядки на «ефект метелика», вони вільні перетворювати минуле за власним розумінням.

Чи вдасться звичайним людям, серед яких немає ні великих воїнів, ні досвідчених спецназівців, ні видатних вчених, змінити хід історії? Чи зможуть вони подолати інерцію часу? Використовують другий шанс, подарований людству?

Назва: Десант попаданцев. Другий шанс для людства
Автор: Конторович Олександр
Видавництво: Самвидав
Жанр: фантастика
Рік: 2013
Виконавець: RHVoice Alexandr
Формат: MP3, 96 Kb/s
Час звучання: 11:40:30
Розмір: 482 MB

Скачати Конторович Олександр - Десант попаданцев. Другий шанс для людства (Аудіокнига)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Конторович Олександр - Десант попаданцев. Другий шанс для людства (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.